2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 271 پست
عزیزمیبرای آرامش ذهنت برو استراحت کن 😅این پادکست هم جالبه موضوعاتش جالب و مطالبش تایید شده اس

من پادکست دوست دارم

ولی حس لمس‌کتاب فیزیکی یه چیز دیگست

ولی این پادکستو دیدم و خوشم اومد

عزیزم یه کتابی هست اسمش ایده خطرناک داروینه نوشته دنیل دنت

کتاب عالیه برای شما با یه پایه ژنتیک هم خوبه

واقعا سر ادمو گیج میاره

یکی از قوی ترین کتاباییه که  خوندم در مورد فرگشت

اگه تونستی یه نگاهی بنداز

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بیا فرض‌کنیم که شما حرف منو قبول کردی! چی به من میرسه؟ هیچی، تموم شد و رفت ، من خودم یه زمانی، واقعا ...

من فقط فهمیدم که شما موضوعات رو بی ربط و با ربط با هم مخلوط میکنی و طفره میری 

همین!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر دقت کردی تک تکشون غیب شدن؟ تا به اونی که اومد لینک مقاله گذاشت گفتم مقالتتو خوندم غیب شد؟تا ...

مرسی عزیزم از همراهیت با تاپیک

اول من تک و تنها بودم 

دستم خشک شد واقعا

ولی چه فایده

بعضیا سر لجبازی اصرارشون رو بیشتر هم میکنن

کارت خیلی خوب و ارزشمنده اینو بدونو کمتر کسی پیدا میشه حوصلشو داشته باشه بیاد اینارو برای کسایی توضی ...

چی بگم!

امیدوارم این طور باشه

من فقط فکر کردم اگه تفکر علمی در جامعه بیشتر بشه شاید بشه واقعا یه امیدی داشت

برای اینکه همیشه عقیده داشتم آخرین سنگر نجات علمه

چی بگم!امیدوارم این طور باشهمن فقط فکر کردم اگه تفکر علمی در جامعه بیشتر بشه شاید بشه واقعا یه امیدی ...

کاملا فکر و عقیدت درسته امیدوارم هرچی جلو میریم همه چیز بهتر بشه 🤍

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مقاله رو من ننوشتم که درست و غلطش پای من باشه،  درضمن من با اجداد انسان پیش کسایی با اجداد میمون اصلا جایی برای خجالت کشیدن نمیبینم ، من خودم روانشناسی خوندم ، شاید یه ترم کامل سر همین قضیه داروین و نظریه مسخرش بحث بود، آخرم با کلی بحث و رفرنس علمی تونستیم  به طرف ثابت کنیم این قضیه منسوخه و تموم شده ، پس ثابت کردنش به شما ام برام کاری نداره ، اما ترجیح میدم همون اجدادتون میمون بمونه عزیزم ، بیشتر بهتون میاد

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
مقاله رو من ننوشتم که درست و غلطش پای من باشه، درضمن من با اجداد انسان پیش کسایی با اجداد میمون اصل ...

من ریدم به اون روانشناسی که شما خوندی دوست عزیز

با تشکر💋

من ریدم به اون روانشناسی که شما خوندی دوست عزیزبا تشکر💋

😂

علم روانشناسی مظلوم و گوگولی و بیچاره اسمش خراب شده وگرنه بنده خدا خیلی خوبه 🥹😂

که خب هرکسی هم صرفا با خوندنش و پاس کردنش و همینطور خریدن مدرکش نمیتونه روانشناس بشه همه ی اینارم فاکتور بگیریم بازم استعداد و یه درک بالایی میخواد این علم وگرنه تو این مملکت چقدررر روانشناس دیدم پشیزی حالیشون نبود و برعکس

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من در مورد علم صحبت کردم نه مذهب . مسیحیا قبول داشته باشن یا نه اهمیت نداره . مدرک علمی ازش پیدا نکر ...

راجع به عمر انسان بهتون بگم که باستان شناسی اگر مطالعه کنید متوجه میشید که جثه انسان ها و طول عمرشون در هزاره های مختلف متفاوت بوده،

یه جای پای انسان از چند هزار سال پیش ممکنه یافت بشه که به نظر ما خیلی خیلی بزرگ باشه؛

طول عمر هم در زمان حضرت نوح مثل الان نبوده،

زمین که همیشه این شکلی نبوده...

الان زمین نسبت به گذشته به خاطر میلیون ها خودرو و وسایل حمل و نقل عمومی گرم تر و آلوده تر شده قدیم خودرو نبود.

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

😂علم روانشناسی مظلوم و گوگولی و بیچاره اسمش خراب شده وگرنه بنده خدا خیلی خوبه 🥹😂که خب هرکسی هم صر ...

روان شناسی نه

روان شناسی که اون دوستمون خونده

[QUOTE=366389072]یعنی غیر از این که به آدم بگین میمونی هیچ جواب و منطق دیگه ای ندارین همتون همینین میدونی چرا؟ چون س ...[/QUO

من مهندسم و نیازی به تشخیص شما که حتی از انواع پژوهشها اطلاعی نداری ندارم

[QUOTE=366392359]من تاریخ خوندم فقط سوگیرانه نگاه نمیکنم هم زیست شناسی رو می فهمم در دینتون هم جز ظلم ، بند ، خفقا ...[/QUOTE

بد نيست اطلاعاتتون رو به روز كنين همون نظريه ي بينگ بنگ در قران بهش اشاره شده

جاي تعجب نيست يكي مثل من يا شما وقتي قران ميخونيم اكثر جملاتش برامون تناقض داره يا بد ميفهميم واين ناشي از اينه ما علم تفسير وكنكاش قران رو نداريم 

همون قدر ك شما اصرار دارين ادم هاي مذهبي متعصب و كودك باور هستن شما هم نسبت ب افكار استفراغي ريخته ي شده ي يك عده روي كاغذ تعصب نشون ميدين و فك ميكنين چون چاپ شدن حقانيت همراهشون هست

[QUOTE=366392359]من تاریخ خوندم فقط سوگیرانه نگاه نمیکنم هم زیست شناسی رو می فهمم در دینتون هم جز ظل ...

اوهوم:)

من پادکست دوست دارمولی حس لمس‌کتاب فیزیکی یه چیز دیگستولی این پادکستو دیدم و خوشم اومدعزیزم یه کتابی ...

کتابای انتشارات مازیار هم واقعا کتب علمی خوبی هستند 

به زبان عام خیلی مفاهیم علمی رو باز کردند. 

در مورد فیزیک کوانتوم، فرگشت، نحوه شکل گیری جهان، کارکرد مغز و غیره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!