2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 271 پست
جالبه میگی مذهبی ها استفاده اشتباه میکنن نه عزیز بیشتر ادما خودخواهن برا خواسته های خودشون کار میکنن ...

اوهوم:)

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

همه باورا و نگاه و نظر و جهان بینی ماست که زندگیموت رو میسازه و بهش معنا میده عزیزم

جمله ات قشنگه و فلسفی برای جواب حرفم ولی نه منطقی 

ولی الان شما بفهمی از نسل میمونی چه موفقیتی تو زندگی الانت ایجاد میکنه؟نه چه چیزی کسب کردی باهاش؟

یا حتی برعکس:/

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدایا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو هنوز نمیدونی مسلمونا خودشون برده داشتن بعد به من توصیه میکنی ۴ ت ...

باشه من پرتم تو رایت میگی ولی بدون منم تحقیق خودمو کردم و اون کنیزی که داری ازش حرف میزنی امامان و پیامبر ازاد میکردن بحث فرهنگ افتضاح اون موقع بوده که بهترش کردن به لطفشون 

جمله ات قشنگه و فلسفی برای جواب حرفم ولی نه منطقی ولی الان شما بفهمی از نسل میمونی چه موفقیتی تو زند ...

معلومه که خیلی فرق داره

اینکه زیست و زیستن چطور شروع شده 

برای چی شروع شده

ما چطور به وجود اومدیم

به حالتون فرقی نداره

احساس اندوه بهتون نمیده؟

اضطراب مرگ ندارین؟

به زندگی بعد مزگ فکر نمیکنین؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

باشه من پرتم تو رایت میگی ولی بدون منم تحقیق خودمو کردم و اون کنیزی که داری ازش حرف میزنی امامان و پ ...

درسته:(

یه سوال کوتاه ازت میپرسم : چقدر مباحث دینی رو تحقیق کردی ؟

بسیار

باشه من پرتم تو رایت میگی ولی بدون منم تحقیق خودمو کردم و اون کنیزی که داری ازش حرف میزنی امامان و پ ...

ببین من اصلا اشتباه کردم این بحث رو شروع کردم

چون خیلی وقته از دوره ای که نسبت به دین هنوز شک داشتم گذشته

دیگه شکی ندارم همه چیز برام یقینه

تو رو هم تا خودت نخوای نمیتونم تغییر بدم

بحث الکیه

من تاریخ خوندمفقط سوگیرانه نگاه نمیکنمهم زیست شناسی رو می فهممدر دینتون هم جز ظلم ، بند ، خفقان ، اب ...

من به شما توهین کردم ایا؟؟ 

اگه واقعا مطالعه کردید تاریخ از اونور تاریخ اسلام و تفکرات پیامبر و امامان و تفسیر قران انقدر جاهای خالی و کمبود نداشتین

در حال حاضر معجزه واقعا وجود داره همونایی که حرم امام رضا و امام حسین شفا یافتن گواه هستن شما میتونی از پزشکی که به عین اینو تجربه کرده پرس و جو کنی

ببین من اصلا اشتباه کردم این بحث رو شروع کردمچون خیلی وقته از دوره ای که نسبت به دین هنوز شک داشتم گ ...

منم مثل شمام

از مرحله تردید گذشتم

دین ایدئولوژیه

یه مخلوطی از درست و غلط

مثل یه گوسفند با پوست و گوشت و پشمش

پر از تناقض و ابهام

طی فرگشت تبدیل شدن به آدم

مثلا طی یک جهش ژنتیکی دمشون از بین رفت

و بعد چون اونی که دم نداشت عملکرد بهتری از بقیه داشت نسلش موند تا الآن که انسان شده

هرچند دنبالچه هست تو آدم قسمتی از همون دمه

و اینکه بله انسان ها از نسل میمون هان

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉