2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 271 پست
چی بگم امیدوارم بفهن انقد علم علم میکنن تا حالا یکبار نشستن ببینن قران چی نوشته توش تفکر کردن؟؟خود د ...

من خودم  کن فیکون این چیزارو دراوردم یه نظریاتی دارن بر پایه ی حدس گمان فقط خودشونم باورشون ندارن ولی یه سری احمق مثل اینا خیلی تعصبی نظراتشونو رو سرشون میزارن حتی اگه اشتباه باشه

از کجا فهمیدی دیپلمم؟ باشه شما بپذیر که از نسل میمونی

خانون شما واقعا خودتو میزنی به اون راه؟

کی گفته ما از نسل میمونیم؟

من که خودم از هموت اول تاپیک گفتم ما از نسل میمون نیستیم!!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون سلاح های هسته ای و جنگا رو میدونی سر چی استفاده کردن؟ ۹۰ درصدش سر دین بودهاز جنگ هیتلر که بر سر ...

گفتن تکفیری و افراطی به بیخ ادیان نبندید 

چهارتا ادم افراطی یا مذهب نما برای خواسته های خودشون ادم کشتن 

تا قبل اسلام ادما اصلا نمی دونستن ازادن و برده کسی نیستن 

شما تاریخ هم بخونی بد نیست 

من خودم کن فیکون این چیزارو دراوردم یه نظریاتی دارن بر پایه ی حدس گمان فقط خودشونم باورشون ندارن ول ...

احمق تعصبی منظورتون ماییم؟

جالبه!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من ادعای میمون بودن ندارم تو ادعا داری موز بت بدم میتونی برام خودشرینی کنی ؟

اگه اندازه سر سوزن عقل و سواد داشتی میفهمیدی که ما نه ادعا داریم میمونیم نه ادعا داریم از نسل میموناییم حتی نظریه تکامل رو نمیدونی چیه فقط زر میزنی 

بی سوادی بی سواددددد

گفتن تکفیری و افراطی به بیخ ادیان نبندید چهارتا ادم افراطی یا مذهب نما برای خواسته های خودشون ادم کش ...

وای خدایا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو هنوز نمیدونی مسلمونا خودشون برده داشتن بعد به من توصیه میکنی ۴ تا کتاب بخونم؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣

احکام کنیز که تو قرانه رو تو هنوز نمیدونی

اینقدر پرتی که بحث کردن باهات فقط وقت تلف کردنه

چه باشیم چه نباشیم تاثیری تو زندگی الانم نداره

پس نظر خاصی راجبش ندارم 😁😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

گفتن تکفیری و افراطی به بیخ ادیان نبندید چهارتا ادم افراطی یا مذهب نما برای خواسته های خودشون ادم کش ...

من تاریخ خوندم

فقط سوگیرانه نگاه نمیکنم

هم زیست شناسی رو می فهمم

در دینتون هم جز ظلم ، بند ، خفقان ، ابهام و تناقض نیست

حالا باز بگین معجزه علمی

معحزه اصلا در طبیعتِ تعریف شده معنا نداره

علم از قواعد طبیعت استفاده کرده تا جایی که انواع بیماری رو درمان کرده خدمات عدمی‌معجزه نیستن ولی چیزلیی که یک بار هم ندیدیم معجزن؟

باز ما پرستیدن و تعصب باور هایی با سن عقلی کودک ها رو رها ننی کنیم

من در این تاپیک به هیچ شخصی توهین نکردم

به جز اینکه باور ها رو زیر سوال بردم

اما اماج کلی توهین بودم

چرا؟

چون آدما از حقیقت مخالف با باورای خودشون میترسن

کاربرد علم دست آدماستتو فک کن عِلن چقد عمیق و گستردست که بار خرابیش هم انقد عجیبهاینکه آدمایی اتفاقا ...

جالبه میگی مذهبی ها استفاده اشتباه میکنن 

نه عزیز بیشتر ادما خودخواهن برا خواسته های خودشون کار میکنن ربطی به دین نداره

اصلا شما فهمیدی گفتم پیامبر و اسلام ببین نه کسایی مثل ما که اعتقاد اوردیم؟؟؟ 

همین علم به لطف تفکر اسلام انقدر پیشرفته شدهااا

تو سرزمین های اروپایی اگه میگفتی زمین گرد تو رو می سوزوندن همون نظریه داروین

تا قبل اسلام تو اروما فرهنگ صحیح دشتشویی نداشتن!

تا اینکه از مسلمونا یادگرفتن و پیشرفت کردن

بد نیست تاریخ بخونی

چه باشیم چه نباشیم تاثیری تو زندگی الانم ندارهپس نظر خاصی راجبش ندارم 😁😂

همه باورا و نگاه و نظر و جهان بینی ماست که زندگیموت رو میسازه و بهش معنا میده عزیزم

بحث باهاتون الکیه من میرم

میتونین بگین توانایی شرکت در بحث رو ندارم

به هر حال خوش اومدین:)