2777
2789
عنوان

تاپیک گربه چشم درشته چیشد🥲

211 بازدید | 52 پست

ی تاپیک میزنه آدم انقدر چرت و پرت میگید و دعوا میکنید که مجبور میشن قفل کنن

بابا از حیوون بدتون میاد نیایید تو تاپیک اه

طرف میگه حالم بده گربم مریضه خدانکنه طوریش بشه 

اومده میگه چرا اسم خدارو کنار حیوون اوردی😐

بابا نیایین تو تاپیکککک شماها ک اینجوری هستین نیاییین

عاشق گربه ها🥺🍓❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مریضن اینا 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

من واقعا حالم بده بخاطر دعوا نی نی یار بست تاپیکمو

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من به این امید تاپیک زدم ک شاید کسی تجربه ی این چنینی داشته باشه کمک کنه خدایا چیکاررکنم اون بچمه زندگیمه جونمه اگه چیزیش بشه میمیرم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من واقعا حالم بده بخاطر دعوا نی نی یار بست تاپیکمو

گربت چش شده؟ 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

گربت چش شده؟

ددو روزه چیزی نخورده 

دستشویی نرفته همش گز کرده ی گوشه 😭

حالم بده بردمش دکتر اما بسته بود همه جا 

دارم از استرس میمیرم 

من به این امید تاپیک زدم ک شاید کسی تجربه ی این چنینی داشته باشه کمک کنه خدایا چیکاررکنم اون بچمه زن ...

بخدا اسی چیزی نمیشه الکی استرس و ترس راه نده به دلت تلقین هم نکن صبح خیلی سریع ببرش

بهشم سر بزن اگ میتونی نخواب

کاش من بودم تا صبح بیدار میموندم بالاسرش🥺❤️

عاشق گربه ها🥺🍓❤

اون کاربر نرگسخانم هر تاپیکی ببینه درباره ی حیوان خونگی میاد فحش میده 

مشکل عمیق روحی داره 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

ددو روزه چیزی نخورده دستشویی نرفته همش گز کرده ی گوشه 😭حالم بده بردمش دکتر اما بسته بود همه جا دارم ...

چطور همه جا بسته بوده؟ فردا ببرش

بخدا اسی چیزی نمیشه الکی استرس و ترس راه نده به دلت تلقین هم نکن صبح خیلی سریع ببرشبهشم سر بزن اگ می ...

دیشب ساعت4یا5ی سره بالا میاورد الهی بمیرم مادر برات

حالم خیلی بده خیلی 

اون کاربر نرگسخانم هر تاپیکی ببینه درباره ی حیوان خونگی میاد فحش میده مشکل عمیق روحی داره

خدا ازش نگذره