2777
2789
عنوان

تاپیک گربه چشم درشته چیشد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 52 پست
میخواستم جوابتونو بدم نشد دکتر بهم گفته بوذ زرده ی تخم مرغ اونم فقط ابپز برای سم زداییی بدنش عالیه و ...

اسی صبر کن تاپیک میزنم بیا ببینیم کسی پیدا میشه ک دامپزشک باشع

عاشق گربه ها🥺🍓❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مراقبتت خوب نیست . من گربم نه سالشه تا حالا همچین مشکلی نداشته

اخه دکتر میبرم بهترین مارک غذا خشک و مالتو براش میگیرم هروز شونه میکشمش بازی میکنم باهاش(: توروخدا سرزنشم نکنین من به اندازع ی کافی حالم بده 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اره تغییر کرده توروخدا اگه چیزع بدیه اروم بهم بگو

تو چهرش چی تغییری حس میکنی؟ چشاش تغییری نکرده؟ نترس نهایتش فردا میبری کلینیک

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

ممنون فداتشم ❤❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

تو چهرش چی تغییری حس میکنی؟ چشاش تغییری نکرده؟ نترس نهایتش فردا میبری کلینیک

ن زیاد تغییر نکرده چهرش چیشده؟؟ چرا میپرسین؟؟ 

میخواستم جوابتونو بدم نشد دکتر بهم گفته بوذ زرده ی تخم مرغ اونم فقط ابپز برای سم زداییی بدنش عالیه و ...

واقعا چ دکتر احمقی ب جز غذای خودشون ک غذا خشکه باید هر هفته ای یکی دوبار ازین سوپ های خودشون بدی و مرغ ابپز ماهی یبار اینا (مرغ ابپز بدون هیچ ادویه ای)

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

اخه دکتر میبرم بهترین مارک غذا خشک و مالتو براش میگیرم هروز شونه میکشمش بازی میکنم باهاش(: توروخدا س ...

چند وقتع دستشویی نکرده مگه اگ تا ۳روزه اشکال ندار

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

واقعا چ دکتر احمقی ب جز غذای خودشون ک غذا خشکه باید هر هفته ای یکی دوبار ازین سوپ های خودشون بدی و م ...

الان من چیکار کنم تورخدا بگین 

چند وقتع دستشویی نکرده مگه اگ تا ۳روزه اشکال ندار

فردا میشه 3روز 

من الان چیکار کنم دارم میمیرم 

اخه دکتر میبرم بهترین مارک غذا خشک و مالتو براش میگیرم هروز شونه میکشمش بازی میکنم باهاش(: توروخدا س ...

من قصد سرزنش نداشتم قصدم راهنمایی کردن بود 

غذا خشک نده خب 

من به بچم فقط سوپ و تخم مرغ آبپز میدم . تا الانم واکسناشو همه زدم . الانم نه ساله پیشم مونده قربونش برم

من قصد سرزنش نداشتم قصدم راهنمایی کردن بود غذا خشک نده خب من به بچم فقط سوپ و تخم مرغ آبپز میدم . تا ...

خداحفظش کنه براتون❤❤❤❤بمونه براتون