2777
2789
عنوان

تاپیک گربه چشم درشته چیشد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 52 پست
اون کاربر نرگسخانم هر تاپیکی ببینه درباره ی حیوان خونگی میاد فحش میده مشکل عمیق روحی داره

واقعا اینایی که با حیوانات مشکل دارن یه مشت لجنن دو هزار نمی ارزن

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

ددو روزه چیزی نخورده دستشویی نرفته همش گز کرده ی گوشه 😭حالم بده بردمش دکتر اما بسته بود همه جا دارم ...

من چند وقت پیش یه بچه گربه پیدا کردم غذا نمیخورد بردمش دکتر با یه قطره خوبش کرد . قطره ی خوراکی . هزینشم شد ۲۰۰ تومن با ویزیت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور همه جا بسته بوده؟ فردا ببرش

دکتر خودش ساعت هشت میبنده 

رفتم جاهای دیگه اوناهم تعطیل بودن اگه چیزیش بشه تا اخر عمر خودمو نمیبخشم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

دیشب ساعت4یا5ی سره بالا میاورد الهی بمیرم مادر براتحالم خیلی بده خیلی

چیزی ک نخورده چرا بالا میاره آخه

بزار ببین دامپزشک آنلاین میتونم پیدا کنم

ی تاپیکم بزن ببین تو سایت کسی دامپزشک نیست

عاشق گربه ها🥺🍓❤
ددو روزه چیزی نخورده دستشویی نرفته همش گز کرده ی گوشه 😭حالم بده بردمش دکتر اما بسته بود همه جا دارم ...

سرچ کن ببین دامپزشک که انلاین جواب بده پیدا نمیکنی؟ صداشم تغییر کرده؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من چند وقت پیش یه بچه گربه پیدا کردم غذا نمیخورد بردمش دکتر با یه قطره خوبش کرد . قطره ی خوراکی . هز ...

مال من یکسالو چند ماهشه 

قبلا اینطور شده بود اما خوب شد اما الان خیلی طول کشیدع دارم میمیرم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

دکتر خودش ساعت هشت میبنده رفتم جاهای دیگه اوناهم تعطیل بودن اگه چیزیش بشه تا اخر عمر خودمو نمیبخشم

میدونسی زرده تخم مرغ و چرخکرده کلا هر گوشتی بجز مرغ براش سمه که داری بهش میدی؟

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

واقعا اینایی که با حیوانات مشکل دارن یه مشت لجنن دو هزار نمی ارزن

دقیقا 

بی دلیل میاد فحش میده یا تو زندگیش زیر بار فحش و کتک داره زندگی مبکنه که همچین شخصیتی داره یا کلا مشکل روحی داره که اسم هر حیوونی میاد بهم میریزه 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

سرچ کن ببین دامپزشک که انلاین جواب بده پیدا نمیکنی؟ صداشم تغییر کرده؟

اره تغییر کرده 

توروخدا اگه چیزع بدیه اروم بهم بگو 

کاربر نرگس خانم کدوم احمقیه تگش کن

تاپیک چشم درشته رو ببین

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

چیزی ک نخورده چرا بالا میاره آخهبزار ببین دامپزشک آنلاین میتونم پیدا کنمی تاپیکم بزن ببین تو سایت کس ...

بزنم نی نی یار تعلیقم میکنه 

میدونسی زرده تخم مرغ و چرخکرده کلا هر گوشتی بجز مرغ براش سمه که داری بهش میدی؟

میخواستم جوابتونو بدم نشد 

دکتر بهم گفته بوذ زرده ی تخم مرغ اونم فقط ابپز برای سم زداییی بدنش عالیه 

ولی چرخکردع رو نمیدونستم