2777
2789
عنوان

از همتون کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 62 پست
منم این شرایط رو داشتم

درست شد؟

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من قبلا یبار ازدواج کرده بودم فقط مجرد رو میذاشتم بیاد خاستکاری کسی که تا حالا ازدواج نکرده باشه و بلاخره خداروشکر با بهترین موردش ازدواج کردم 

چون ازدواج قبلیم اجباری و هیچی نفهمیدم 

توام تمایلات اینه دیگه الان بعضیا تمایلات عجیبی دارن

چله منظورت اینه که چهل روز بخونم ؟یا حتی میتونم یک هفته بخونم ؟

هم ۴۰ روز میتونی 

هم ۷ روز به نیت خودت برمیگرده هر چقدر دوست داری بخون 

ختم صلوات شهدا ام خوبه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

کس خاصی مد نظرتونه احتمالا ولی با خودتون کنار نیومدین؟

یعنی چی

درست شد؟

من به زن فوت شده اصلا فکر نمیکردم

اما زیر ۱۰ سال خوشم نمی اومد

چون بیشتر از سنم میفهمیدم بخاطر شرایط زندگی ،میخواستم کسی باشه که عاقل تر باشه دنبال حاشیه زندگی نباشه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
اگه به شخصیتتون میخوره چرا فکر می‌کنید چیز عجیبیهاتفاقا ازدواج دومی ها پخته تر اندولی قبلش حتما با م ...

بدبختی اینه نمیدونم اصلا چرا همچین چیزی میخوام 

ولی میدونم حوصله اینو ندارم از صفر یه آدم رو بسازم 

به قول شما پخته ترن شاید به همبن دلیله 

خواهش میکنم نه خودمم میدونم اشتباهه ولی نمیدونم چرا این فکر رو دارم از کسایی که قبلا ازدواج نداشتن م ...

نه نترررس دختر خووووب... شاید اینی تو میگی اشتباه تر باشه ... میدونی چرا اینجوری فکر کردی؟؟؟ بخاطر اینکه تو ازدواج اول مخصوصا مردها خیلی مقصرن و بی تجربه و خیلی کارای بدی میکنن و اخرشم کار ب طلاق میکشه .... ولی وقتی همون مرد ازدواج دوم میکنه حواسشو جم میکنه تجربه کسب میکنه و ب خواسته های زنش توجه میکنه ک کار ب طلاق نکشه... چون اگرررر بکشه باز کل فامیلا و اشناها میزنن تو سرش ک دیدی بازم تو مقصر بودی و این یکی زنتم رفت....!!!!! کلا تو ازدواج دوم و سوم همه مردا حواس جم ترن ... وشما شاید اینجوری دیدی و فک میکنی... .... ولی ی وقتایی جواب برعکس بهت میده اینجوری ها هم نیس ک موفق باشن تو ازدواج دوم دلیل موندنشون فقط بخاطر ترسه . ترس از دست دادن زن دوم و طلاق و مهریه و اینا . اونارو نگهمیداره ن بخاطر دویت داشتن زن دوم...!!!! پس تا وقتی ک این فکرا رو داری اثن ب ازدواج فک نکن تا تجربه ببشتری بدست بیاری و عوض بشی دختر خوبم...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

حالا من قبلا یبار ازدواج کرده بودم فقط مجرد رو میذاشتم بیاد خاستکاری کسی که تا حالا ازدواج نکرده باش ...

تمایل ندارم بیشتر دنبال فرار از سختی ام انگار حس میکنم اونا پخته ترن حمایتگر ترن تا کسی که ازدواج نکرده