2777
2789
عنوان

تاپیک گربه چشم درشته چیشد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 52 پست
فردا میشه 3روز من الان چیکار کنم دارم میمیرم

خب پس عادیه نیازی نیس به اینهمه نگرانی فقط کاش یکار میکردی اون زرده تخم مرغو بالا میاورد خیلی بده براش

فردام حتما اون سوپو براش بگیر

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس عادیه نیازی نیس به اینهمه نگرانی فقط کاش یکار میکردی اون زرده تخم مرغو بالا میاورد خیلی بده بر ...

چشم خیلی ممنونم ❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

چیشددددحالش خوبه؟؟؟

خداروشکر خیلی بهتره غذاشو خورد دکتر گفت احتمالا چیزی خورده بوده 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡