2777
2789
از هیچی ش ذهنمو اصلا درگیرش نمیکنم

چجوری خودت برای خودت نور شدی امضات

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خیلی دوست داشتم رفت و امد باشه.اونم منی که ، هر روز مثلا میرفتم خونه عموم ، خونه بغلیمون بودن و به م ...

کاش میشد رفت دوران قدیم

الآن همش میگیم دوری و دوستی بخاطر همین افسرده و از هم سرد شدیم 

زندگی واسمون سخت میگذره

زمان قدیمم سختی و چالش بوده ولی این رفت و آمدها شادی ها دورهمی ها مهمونیا یکم آدما رو دور میکرد از مشکلات و برای هم تسکین بودن

الآن حتی حوصله ی خودمونم نداریم متاسفانه🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشد رفت دوران قدیمالآن همش میگیم دوری و دوستی بخاطر همین افسرده و از هم سرد شدیم زندگی واسمون س ...

خانواده شوهرم کلا از بنیان تو این مقوله مشکل دارن.

کلا با هیچ کس رفت و امد ندارن.

مادرشوهرم تک و تنها بوده، بلد نبوده میشه رفت و امد کرد، از طرفی دلش نبوده فامیل شوهرش بیان.

کلا پای فامیلای پدرشوهرمم بریده، بچه ها هم یاد نگرفتن.

بعدم هر کدوم ازدواج کردن، طرف مقابل چه عروس و چه داماد از خدا خواسته، برده طرف خودش، الان خواهرشوهرم خونه فامیلای شوهرش، همه شون میره.

یا جاریام با خانواده ی خودشون میرن و میان.

منم همین طور.

نمیدونم چی بگم، اوایل میگم سعی میکردم ، بعدا دیدم خودشون نمیخوان ، بی خیال شدم.

حتی عید گذشته هم باز من همه شون با هم شام دعوت کردم.

ببین جاریام بعد ۷ سال اولین بار همدیگرو خونه ی من دیدن.

تو دلم گفتم ، اینا هم دعوت میکنن، خبری نشد که نشد.

باز به کوچیکه گفتیم میایم بازدید عید، گفت بیاین، بعد افطار یه میم ساعت رفتیم.

بزرگه گفت خودم خبرتون میکنم، هنوزم که هنوزه قرار خبر کنه

مودی هست یه روز میبینتت یکساعت به حرف میگیره یه روزم یه سر بزور تکون میده زیاد باهاش صمیمی نمیشم

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
خانواده شوهرم کلا از بنیان تو این مقوله مشکل دارن.کلا با هیچ کس رفت و امد ندارن.مادرشوهرم تک و تنها ...

آره بعضی آدما اینطورین

شما سعی خودتون رو کردین..همون با خانواده ی خودتون رفت و آمد کنید 😉

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚