2777
2789
عنوان

دلم میخواد یه جوری با همسرِ سابقِ شوهرم ارتباط بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 56 پست

من نامزدم قبلا یه سه چهار ماهی نامزد داشته(عقد نه نامزد بودن) سنشم نامزدم کم بوده و انتخاب خونوادش ولی با هم تفاهم نداشتن بهم زدن، خیلیییی سعی کردن تو این مدته بین منو نامزدمو بهم بزنن که آره دست بزن داره چمیدونم با میزدتش یا آره دماغشو عمل کرده!!! خب بکنه... الان نزدیک دوساله با همیم و میتونم به جرعت بگم انقدر خوب و مهربونه که من حتی نتونستم شک کنم که نکنه حرفاش درست باشه ...هیچوقتم نه دوس داشتم بدونم کیه و چی میگه نه برام مهمه،واقعا برام مهم نیستا چون گذشته دیگه تموم شده رفته .

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو مسئول ناراحتی اون نیستی من جدا شدم از همسرم و ببین ما روزای خوب و بد داشتیمهمسرم خیانت هم ک ...

چقدر شما خانومی 

چرا واقعا ممکنه یه سری چیزا هیچ وقت از ذهنش خارج نشه

من نامزدم قبلا یه سه چهار ماهی نامزد داشته(عقد نه نامزد بودن) سنشم نامزدم کم بوده و انتخاب خونوادش و ...

همسر من به اون خانم بارها خیانت کرده بود به اقرار خودش 

ولی الان به جرات میگم وفادارترین مرد به منه 

همیشه هم میگه چون اون زن رو دوست نداشتم و انتخاب خودم نبود (که باز هم به اون زن ظلم شده از نظر من)

ولی خوب به هر حال اخلاق های بدی هم داره 

اون خانم انقدر خیانت دید که وقتی متوجه ازدواج من و همسرم شد همه جا تو فامیل پر کرد که زمان ایشون با من دوست بوده و من هم بیوه بودم (من ازدواج اولم هست)

نمی دونم حرف کیو قبول کنمخیلی دارم اذیت میشمحتی شوهر خواهرِ همسرم یه بار گفت که اوایل طلاقشون زنه بر ...

الان اصن چه تاثیری داره تو زندگیت؟ زندیگتو بکن دختر خوب ول کن این حرفا رو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دقیقا هیچ رابطه ی دو نفره ای مشکل فقط یک سمت نیست از هر دو طرفه فقط درصدش فرق داره

مثل دوست دختر دوست پسرا،یسریاشون باهم میمونن یسریام کات میکنن ...هرررر کسی به یه نحوی گذشته ای داشته،دیگه دوره ای شده که حتما نباید شوهرت یا زنت باشه که باهاش خاطره داشته باشی یا لحظات خوب و احساسی رو تجربه کرده باشی خیلی تو دوستی تجربه کردن و به هر دلیلی جدا شدن بعدش

عقد کردن یا نامزد بودن؟؟نکن اینکارو، چرا انقدر میخوای تو گذشتش کنجکاوی کنی؟اگه این مسئله رو قبول کرد ...

سالهای سال با هم زندگی کردن

هر دو تو سن خیلی پایین ازدواج کردن 

من قبول کردم که زنش شدم ولی این روایت دیگران داره اذیتم میکنه

همسر من به اون خانم بارها خیانت کرده بود به اقرار خودش ولی الان به جرات میگم وفادارترین مرد به منه ه ...

اصلا در همین حدم نیاز نبوده بدونی که شوهرت بخواد بگه بهش خیانت کرده که دیدت بد بشه چون دوسشم نداشت بازم توجیح درستی برا خیانتش نبود باید جدا میشد،من اگر از سمت خونواده نامزد قبلیش اینارو زنگ نمیزدن به مادرم بگن خودم هیییچوقت نمیخواستم و نذاشتم راجبش چه خوب بگه چه بد

اصلا در همین حدم نیاز نبوده بدونی که شوهرت بخواد بگه بهش خیانت کرده که دیدت بد بشه چون دوسشم نداشت ب ...

آفرین به این درک  و شعور شما

از نظر من شما بیشتر از من به بلوغ فکری رسیدی که اینطوری فکر میکنی 

کاش منم از اول مثل شما برخورد میکردم

سالهای سال با هم زندگی کردنهر دو تو سن خیلی پایین ازدواج کردن من قبول کردم که زنش شدم ولی این روایت ...

اصلا و ابدا اجازه نده درموردش حرفی بزنن و خیلی جدی برخورد کن، من خاله ی خودم تو عقد جدا شد،بعد از یجایی متوجه شده بود قیضه رو چون من به کسی نگفته بودم و یکاره به من زنگ زده بود که آره میگن دست بزن داره با زنجیر زده بودتش بددله!!

بداخلاقه،بعد خیلیم اصرار داشت که من تایید کنم هی میگفت بداخلاقه مگه نه؟گفتم نه والا خداشاهده اصلا ...خب چرا اینارو به من میگی آخه

اصلا و ابدا اجازه نده درموردش حرفی بزنن و خیلی جدی برخورد کن، من خاله ی خودم تو عقد جدا شد،بعد از یج ...

خیلی بی سیاست و بی فکرم

باید از روز اول نمیزاشتم حتی بخوان بگن بدبخت شده یا هر چی

انگار این کنجکاویم به سکوتم کمک میکرد