2777
2789
عنوان

دلم میخواد یه جوری با همسرِ سابقِ شوهرم ارتباط بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 56 پست
آفرین به این درک و شعور شمااز نظر من شما بیشتر از من به بلوغ فکری رسیدی که اینطوری فکر میکنی کاش من ...

شما هم حتما درک و شعور بالایی داشتید که گذشته ی همسرتون رو پذیرفتید و باهاش ازدواج کردین ولی خب عادیه گاهی اوقات آدم این فکرا اذیتش کنه ولی لطفا مدیریتش کن و سعی کن بهش فکر نکنی چون بازم میگم همهههه به نوعی گذشته ای دارن،یکی رسمی شده یکی نشده

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
شما هم حتما درک و شعور بالایی داشتید که گذشته ی همسرتون رو پذیرفتید و باهاش ازدواج کردین ولی خب عادی ...

لطف دارید

درسته حق با شماست

باید سعی کنم فراموش کنم و این افکار آزاردهنده رو کنترل کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بی سیاست و بی فکرمباید از روز اول نمیزاشتم حتی بخوان بگن بدبخت شده یا هر چیانگار این کنجکاویم ب ...

بعد خب من برام جالب بود که خالم خودش تازه تو عقد جدا شده بود حالا خوشش میومد شوهرسابقش بیاد به شوهرش بدشو بگه؟بگه زن زندگی نبود؟اخلاق نداشت؟خیانت کرد؟برام جالب بود که با اینکه خودش باید بیشتر درک میکرد اینارو ولی نکرد و اومد اون حرفارو به من زد و به نتیجش فکر نکرد که شاید رو من تاثیر بذاره و بهم بزنه نامزدیمو درصورتیکه دوساله واقعا عاشقانه با همیم 

یعنی میخوای بدونی که حرف کی واقعا درسته؟اگر اره اینطور بهتر نبود قبل ازدواج این کار و میکردید؟ الان ...

اون موقع هم به هیچ وجه امکانش نبود نزدیکش شد 

انقدر پر از خشم بود

ولی درست میگید نباید به این نشخوارهای ذهنیم بها بدم

بعد خب من برام جالب بود که خالم خودش تازه تو عقد جدا شده بود حالا خوشش میومد شوهرسابقش بیاد به شوهرش ...

متاسفانه طلاق باعث کینه خیلی بدی میشه و معمولا یک طرف طلاق فکر میکنه که بهش ظلم بزرگی شده و حقش رو ضایع کردن و این تو خانم ها بیشتره برای همین به خودشون حق میدن هر حرفی بزنن

همسرِ سابق شوهر منم ندیده و نشناخته خیلی خیلی حرف ها و تهمت های بدی درباره من زد (فامیل نزدیک هستن)

متاسفانه طلاق باعث کینه خیلی بدی میشه و معمولا یک طرف طلاق فکر میکنه که بهش ظلم بزرگی شده و حقش رو ض ...

همونطور که زندگی و آینده زن هست خب مرد هم زندگی و آیندشه،اینجوری نیست که فقط تاثیرش رو زن باشه که ...یه مردیم اگه به ته خط نرسه هیچوقت نمیزاره زنش بره،راهی نمونده لابد ...

همونطور که زندگی و آینده زن هست خب مرد هم زندگی و آیندشه،اینجوری نیست که فقط تاثیرش رو زن باشه که .. ...

چی بگم 

معمولا اونی که میره دنبال زندگیش از نظر اونی که تو سوگواری اون رابطه مونده محکومه

خدا خودش به همه ما رحم کنه 

انقدر میترسم از مَن کردن که حتی جرات نمیکنم به کلام بیارم چیزیو

چی بگم معمولا اونی که میره دنبال زندگیش از نظر اونی که تو سوگواری اون رابطه مونده محکومهخدا خودش به ...

نه اصلا قضیه ی قضاوت نیست اونکه هیچکس درجایگاهش نیست،اتفاقا منظورم اینکه نباید فقط یطرفه رابطه رو مقصر دونست و یطرف بیگناه ...حالا چه زن باشه چه مرد ...وامیدوارم هر کسی که وصلتی میکنه توش پشیمونی نباشه الهی که اگه قسمت و نیمه ی هم نیستن اصلا پاشون به زندگیه هم باز نشه که بخواد کار به جدایی بکشه،تو واسه همون خانم هم خوب بخواه ایشالا که اونم یه زندگی جدید رو شروع کنه و همه چیو فراموش کنه .

نه اصلا قضیه ی قضاوت نیست اونکه هیچکس درجایگاهش نیست،اتفاقا منظورم اینکه نباید فقط یطرفه رابطه رو مق ...

الهی آمین

هر وقت که یادش میافتم فقط از خدا براش عشق و زندگی پر از خوشی میخوام اینو از صمیم قلبم میگم به هر حال اونم یه زنه و لایق عشق و محبت 

امیدوارم فردی سر راهش قرار بگیره که هر روز عاشق تر از روز قبل باشه 🤲💜

الهی آمینهر وقت که یادش میافتم فقط از خدا براش عشق و زندگی پر از خوشی میخوام اینو از صمیم قلبم میگم ...

اصلا نیاز نیست یادش بیفتی همین که یبار اینو قلبی براش بخوای کافیه و کلا از زندگیت وذهنت پاکش کن فکر کن نبوده همچین شخصی،خوشبت باشی

اصلا نیاز نیست یادش بیفتی همین که یبار اینو قلبی براش بخوای کافیه و کلا از زندگیت وذهنت پاکش کن فکر ...

ممنون عزیزم

بله دیگه باید پاک بشه برای همیشه 

شما هم زندگیتون پر از عشق و نور 🤲💜

از همسر جدیدش متنفرید؟

هنوز ازدواج نکرده 

اما اگر ازدواج کنه نه متنفر نیستم،، دیگه میدونی کنار اومدم اینکه زندگی من میخواست اینطوری بشه که شد 

خیلیا الانش هم بهم میگن کسی ممکنه باعث خراب شدن زندگیت شده باشه اما خودم قبول ندارم همسرم خودش جدایی رو انتخاب کرده حتی اگر ده نفر هم تو زندگیش اومده باشن یا حتی ده نفر م زیر سرش نشسته باشن باز هم همسر من خودش قصد جدایی کرده ، همسر م با من چهار سال زندگی کرده منو خوب می‌شناخته زندگبخون خوب بوده خیلی خوشی ها داشتیم همیشه به خودش و خانواده ش محبت میکردم پقنب همسرم با وجود همه اینا قصد جدایی کرده من نمیتونم تقصیر کار رو کسی دیگه ببینم 

زندگی من تمام شد اما امیدوارم همسرم با هرکس ازدواج کرد عاشقش بشه عشقی ک تو زندگی با من براش به وجود نیومد ، و خوشبخت بشه آدم خوبیه حقشه خوشبخت باشه