2777
2789
عنوان

دلم میخواد یه جوری با همسرِ سابقِ شوهرم ارتباط بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 56 پست
یعنی میخوای بدونی که حرف کی واقعا درسته؟اگر اره اینطور بهتر نبود قبل ازدواج این کار و میکردید؟ الان ...

انقدر خشن و پرخاشگره علی الخصوص اون موقع که اصلا نمیشد سمتش رفت

وقتی فهمید من و همسرم ازدواج کردیم خیلی خیلی تهمت های بدی به ما زد 

نمی دونم چی درسته چی غلط 

من همه اینارو از اطرافیان شنیدم

فقط میدونم از من متنفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم به مردایی که زنشون طلاق گرفته اینه که اگه خوب بودن زنشون طلاق نمیگرفت همین 1درصد ممکنه خانما ...

من قبول ندارم،بنظرم اصولا مشکل روطرفس،اینجوری نیست که ینفر مقصره صددرصد باشه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
به نظرم نکن ...شاید ی چیزایی بشنوی ک برات چالش برانگیز باشه و آرامش رو ازت بگیره.گذشته ی همسرت رو او ...

همون اصن از کجا معلوم طرف راستشو بگه

خیلیا تو خیالات خودشون زندگی میکنن و دروغایی که به خودشون گفتن رو باور میکنن

الان یهو بیاد بگه اره شوهرم دنیا رو به پام میریخت خانوادش به زور طلاقم دادن تکلیف چیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از کجا میدونی؟یه زنو شوهر زمانهای احساسی با هم نداشتن؟غیر ممکنهداری خودتو گول میزنی

خانواده ش و خودش بارها گفتن 

حتی بارها متاسفانه همسرم بهش خیانت کرده بود و اون متوجه شده بود

خیلی آزار روحی و روانی تو زندگی با همسرم دید

همون اصن از کجا معلوم طرف راستشو بگهخیلیا تو خیالات خودشون زندگی میکنن و دروغایی که به خودشون گفتن ر ...

نمی دونم حرف کیو قبول کنم

خیلی دارم اذیت میشم

حتی شوهر خواهرِ همسرم یه بار گفت که اوایل طلاقشون زنه برگشته بوده گفته بوده بگید بیاد صیغم کنه 

همون اصن از کجا معلوم طرف راستشو بگهخیلیا تو خیالات خودشون زندگی میکنن و دروغایی که به خودشون گفتن ر ...

دقیقا ...

اینطور بشه،این خانم همش فکرش درگیر ‌میشه که وای با اون‌این رفتار و داشت با من چرا اینجور نیست،پس‌چرا ب من اینو‌نگفت ولی ب اون میگفت و ...

کلا ادم سری رو ک درد نمیکنه دستمال نبنده بهتره

والا

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
خانواده ش و خودش بارها گفتن حتی بارها متاسفانه همسرم بهش خیانت کرده بود و اون متوجه شده بودخیلی آزار ...

عزیزم تو مسئول ناراحتی اون نیستی 

من جدا شدم از همسرم 

و ببین ما روزای خوب و بد داشتیم

همسرم خیانت هم کرد

در اخر من نتونستم بمونم

فامیل هم هستیم

اگه یه روز همسر جدیدش ازم سوال کنه بخوام حقیقتو بگم به نظرت داغون نمیشه؟