2777
2789

خیلی دودلم ولی به ته رسیدم😭

پدرشوهرمم وکیله شهرمونم کوچیکه درخواست بدم به ضرر منه

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهریه رو من فقط یه پست اونروز توی اینستا دیدم ک بهتره از طریق دادگاه نذاری اجرا

از طریق دفتر ثبت باشه مزایا خیلیییی بیشتری داره انگار و دست اقا رو بیشتر میتونه ببنده

ببین اگه واقعا چیزی برا توقیف کردن داره قبل از اجرای درخواست تامین خواسته بده سیستمی هس یه تیک داره قبل از ابلاغ اجرا بشه اینو بزن که حداقل اموالشو سریع منتقل نکنه سوال بالامم دقیق جواب بده ببینم اموالش جز مستثنیات دین به حساب میاد یا نه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

چرا میخوای جدا شی

بچه ننه هست دخالت مادرشوهرم زندگیمو از هم پاشیده تو یه ساختمونیم با مادرشوهرم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
چیا به نامش هس؟ حساب بانکیش خوبه؟؟

یه ماشین

بله حساب بانکیش خوب کار کرده حتی پدرشوهرمم کارت شوهرمو تو دفترش استفاده میکنه

مهریه رو بزار اجرااز خونه ت هم نرو بیرونتا اخرش بمون

خیلی سخته😭😭😭😭

مهریه رو من فقط یه پست اونروز توی اینستا دیدم ک بهتره از طریق دادگاه نذاری اجرااز طریق دفتر ثبت باشه ...

اصلا باد نیستم فردا برم با یه وکیل صحبت کنم ببینم چی میگه

یه ماشینبله حساب بانکیش خوب کار کرده حتی پدرشوهرمم کارت شوهرمو تو دفترش استفاده میکنه

رو ماشینش کار نمیکنه؟ شغلش چیه؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️