2777
2789
عنوان

پیشنهاد شام خوشمزه بدیددد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 33 پست
اگر دقیق بگی الان مواد اولیه چی هست من به شما دستور غذایی میدم‌

هرچیزی که بگی دارم بجز گوشت چرخی و قارچ و تخم مرغ البته تخم مرغم میتونم بگیرم سر کوچه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان تا اون موقع بععععله...پس شما دیر شام میخورید

اخه همسرم دیر میاد از سرکار دیگه میگم یچیز باشه تازه از رو کاز بردارم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سیب زمینی  بزار اب پز بشه بعد له کن 

سینه  مرغ اب پز کن  یا سوسیس یا کالباس یا سویا یا هرچیزی که دوست داری خرد کن با پیاز تفت بده 

توش بستگی به ذائقه میتونی جعفری و زرشک و کشمش یا هرچیزی که دوست داری بزاری 

بعد اون مواد بزار لای سیب زمینی له شده گردش کن بعد بزار یک ساعت توی فریزر بمونه سفت بشه 

بعد بزارش توی روغن داغ سرخ بشه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

سیب زمینی بزار اب پز بشه بعد له کن سینه مرغ اب پز کن یا سوسیس یا کالباس یا سویا یا هرچیزی که دوست ...

چه باحاااااالللللل😉😉😉😉😉

هویج پلو باقالی پلو لوبیاپلو سبزی پلو با مرغ تاس کباب دلمه میرزاقاسمی کشک بادمجون کوکوسبزی گوجه بادم ...

سبزی آش رو میشه تو پلو هم ریخت؟

چه باحاااااالللللل😉😉😉😉😉

عکسشم براتون فرستادم 

الان میاد 

اگر وقت ندارید و میخواین چیز اسون تر که زودتر اماده بشه رو بگید بهتون بگم 

املت با نون تنوری و پیاز و خیارشور و ترشی واااااای دهنم آب افتاد😋😋

پیازای خام که خیلی تندن سمت ما نمیشه خوردشون

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

عکسشم براتون فرستادم الان میاد اگر وقت ندارید و میخواین چیز اسون تر که زودتر اماده بشه رو بگید بهتون ...

اره میشه چند تا دستور برام بذاری خیلی ممنونت میشم خوشم اومد از ایده ی جالبت به نظرم بعدیا هم همینقد عالین

البته اگر زحمتت نمیشه پیشاپیش ممنون

اره میشه چند تا دستور برام بذاری خیلی ممنونت میشم خوشم اومد از ایده ی جالبت به نظرم بعدیا هم همینقد ...

خواهش میکنم خواهر خوبم 

من اقا هستم خودم علاقه زیادی به اشپزی دارم 

چشم براتون با غکس میفرستم