عسر و حرج چیه؟آخه تا کی کن تا کی توان مقابله با همچین مادرشوهری رو دارم به خدا چندین ماهه اقدامم درس ...
مثلا یه دلیلی که خیلی داره بهت فشار میاره مث اینکه امنیت جانی آبرویی اینا نداشته باشی یا مثلا یه بیماری روانی خاصی داشته باشه کلا به این راحتیا عسر و حرن اثبات نمیشه باید جونت به لبت برسه تا عسر و حرج اثبات بشه عملا
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با مادرشوهرم خوب برخورد کردنی مادر و پسر پررو میشن بیش تر دخالت میکنه بیش تر باهام میاد اینور و اونو ...
یه مدت سر خودتو گرم کن کاری به کارش نداشته باش بی توجه باش نسبت بهش میدونم واقعا سخته ها ولی نیخه طلاق برا تویی که پشتوانه ای نداری نمیشه پیچید از چاله درمیای میوفتی تو چاه
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
نمیدونم به خدا چیکار کنم اصلا نور امیدی تو زندگیم نمیبینم
یه مدت بذار بگذره یه خرده صبورتر باش درست نیشه زندگی خیلی بالا و پایین دارا این دختالتا تو اکثر خانواده های ایرانی هس یعنی من ایقد تو پرونده ها زندگی مشکل دار دیدم به خدا اصلا نمیتونم به دید مشکل نگاه کنم به مشکل شما فقط عجله ای تصمیم نگیر