2777
2789
عنوان

کجا میرن دادخواست طلاق میدن…اول مهریمو بزارم اجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 49 پست
خودتو بکشی؟😐 مشکلش چیه که میخوای طلاق بگیری؟

مادرم میگه طلاق‌ بگیری نیا خونه ما پدرم خیلی خسیسه بفهمه برمیگردم خونه اخلاقش بد میشه

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
مشکل اساسی زندگیتون چیه که به خاطرش طلاق میخوای؟

اولویتش مادرشه هرچی مادرش بگه اونه

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم میگه طلاق‌ بگیری نیا خونه ما پدرم خیلی خسیسه بفهمه برمیگردم خونه اخلاقش بد میشه

با این اوصاف مطمئنی طلاق بگیری اوضات بهتر میشه؟ ببین من تو زندگیت نیسما با مشاوره رفتن اوضاتون بهتر نمیشه؟ سازش کنین کنار بیاین یه خرده تو کوتاه بیا یه خرده اون کوتاه بیاد 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

چرا طلاق توافقی نمیگیرید؟

به پدر شوهرم گفتم یا برام خونه جدا بگیره اخلاقشو درست کنه یا توافقی جدا بشیم پدرشوهرمم سر و صدا کرد گفت میخوایید آبرومو ببرید 

با این اوصاف مطمئنی طلاق بگیری اوضات بهتر میشه؟ ببین من تو زندگیت نیسما با مشاوره رفتن اوضاتون بهتر ...

میدونم بدتر میشه ولی این زندگیم حرمتاش شکسته شده مشاوره چندین بار رفتیم گفتش باید خونه جدا بگیرید مشکل مادرشه

به پدر شوهرم گفتم یا برام خونه جدا بگیره اخلاقشو درست کنه یا توافقی جدا بشیم پدرشوهرمم سر و صدا کرد ...

پدر شوهرتو ول کن با خودش سنگاتو وا بکن کلا تو بحثاتون پای خانواده ها رو وسط نکش ببین من تو اینجور پرونده به طرف مشاوره و راه های گرفتن مهریه و طلاق رو میدم ولی همیشه تمرکز اصلیم بر سازش بوده تو همین یه سال که کارآموزم دوتا طلاق رو به سازش ختم کردم رفت پی کارش تا هرچی شد که نباید بگی طلاق بشینین با هم حرف بزنین سریع که نباید صورت مسئله رو پاکش کنی مشاور رو گذاشتن برا این روزا خب

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

میدونم بدتر میشه ولی این زندگیم حرمتاش شکسته شده مشاوره چندین بار رفتیم گفتش باید خونه جدا بگیرید مش ...

پشیمون میشی ایقد هیجانی تصمیم نگیر چنسالته؟

پدر شوهرتو ول کن با خودش سنگاتو وا بکن کلا تو بحثاتون پای خانواده ها رو وسط نکش ببین من تو اینجور پر ...

۳ بار تا حالا مشاور رفتیم آشتیمون دادن قول داده خونه جدا بگیره ولی نگرفته حتی ما تو این ۴ سالی که عقد کردیم یه مسافرت دونفره نرفتیم همیشه مادرشم بوده انگار با مادرش ازدواج کرده

پشیمون میشی ایقد هیجانی تصمیم نگیر چنسالته؟

موندم به خدا چند روزه تو فکرمه از ذهنم در نمیاد ولی دوسش دارم کی گفته بهشت زیر پای مادراست 😭 مادر زندگی بچه اشو نابود کرده

۲۵ سالمه

۳ بار تا حالا مشاور رفتیم آشتیمون دادن قول داده خونه جدا بگیره ولی نگرفته حتی ما تو این ۴ سالی که عق ...

اینا رو بهش میگی که نمیخوام مامانت باشه تو همه کارامون چی جواب میده؟

اینا رو بهش میگی که نمیخوام مامانت باشه تو همه کارامون چی جواب میده؟

همش میگه تو بدی مامانم مگه چیکار کرده

موندم به خدا چند روزه تو فکرمه از ذهنم در نمیاد ولی دوسش دارم کی گفته بهشت زیر پای مادراست 😭 مادر ز ...

درست میشه زندگی خودت بدتر نکن حالا من از اول تاپیک داشتم میگشتم ببینم یه دلیل برا عسر و حرج پیدا میکنم یا نه ببین واقعا دلیل قانع کننده ای برا طلاق پیدا نکردم میگذره درست میشه حالا اول زندگیتونه مگه مامانش تا کی توان دخالت داره بعد همیشه که اوضاع این نیس بعدا چنتا پرونده خوب میگیره وضل مالیش خدبه میشه جدا میشین خیلیا اول زندگیشون مشکلای این مدلی داشتن یه سر بیا دادگاه زندگی مردم رو ببین به زندگی خودت امیدوار میشی

همش میگه تو بدی مامانم مگه چیکار کرده

میدونم پسر بچه ننه رو مخه واقعا سعی کن یه مدت مسالمت آمیز با مامانش برخورد کنی ببین اوصاع ایتطوری بهتر نمیشه؟

درست میشه زندگی خودت بدتر نکن حالا من از اول تاپیک داشتم میگشتم ببینم یه دلیل برا عسر و حرج پیدا میک ...

عسر و حرج چیه؟

آخه تا کی کن تا کی توان مقابله با همچین مادرشوهری رو دارم به خدا چندین ماهه اقدامم درست میگه روت استرس بیش از حده اول استرست رو برطرف کن بعد اقدام کن به دکتر میگم برای برطرف کردن استرسم مادرشوهرم باید نابود بشه چیکار کنم همش یه مشکل میتراشه جواب میدم یه جور میکشم جوابشو نمیدم یه جور دیگع

میدونم پسر بچه ننه رو مخه واقعا سعی کن یه مدت مسالمت آمیز با مامانش برخورد کنی ببین اوصاع ایتطوری به ...

با مادرشوهرم خوب برخورد کردنی مادر و پسر پررو میشن بیش تر دخالت میکنه بیش تر باهام میاد اینور و اونور با جنگ داشتنی باهاش ۱۰ درصد خودشو جمع میکنه