جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بیبی چک بزن ببین حتما اگه خواستی برا مهریه اقدام کنی اولا که چیزی در موردش جلوشون نگو دوما این که برا مهریه از طریق اجراییه ثبت عمل کن از طریق دادگاه به هیچ عنوان اقدام نکن اگرم خواستی ضمن دادخواست طلاق از طریق دادگاه اقدام کنی به همون شیوه ای که گفتم درخواست تامین خواسته کن قبلش که به راحتی منتقل میره میکنه هیچی گیرت نمیاد باباشم وکیله قشنگ همه این پیچ و خما رو بلده
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
خودشم پس بلده اینا رو😁 نگران نباش منم کارآموز وکالتم به همین حرفایی که زدم گوش کن پیش یه وکیل هم حض ...
اگه لج کنه طلاق نده چند وقت طول میکشه؟ انقدر طولش میدن تا طرف مهریشو ببخشه… پشتوانه ایم ندارم موندم چه غلطی بکنم میخوام طلاق بگیرم از دماغشون بیارم آبروشون تو شهر بره بعد خودمو میخوام بکشم
خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
باباش هس نگرانش نباش تو به فکر خودت باش هی جلوشونم از مهریه اینا حرف نزن حساس بشن تو عمل انجام شده قرارشون بده الان رابطتون در چه حده هنوز باهاش زیر یه سقفی یا جدا زندگی میکنین؟
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
باباش هس نگرانش نباش تو به فکر خودت باش هی جلوشونم از مهریه اینا حرف نزن حساس بشن تو عمل انجام شده ق ...
هر کدوممون تو اتاق جدا میمونیم امروز بحثمون شد گفت برو درخواست بده مهریتو تا قرون آخر میدم منم گفتم اگه داشتی یه خراب شده برای خودت رهن میکردی خلاص کنی خودتو
مشکل اینه دوسش دارم هنوز با این کخ این همه بدی کردن در حقم
خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
انگار دارم به یه بچه زندگی میکنم هر چی میشه میره به مادرش میگه مادرشم همش بهم تیکه میپرونه شوهرمو پر میکنه تو زندگیمون نزاشته اب خوش از گلوم بره پایین مشکلم بیش تر با مادرشه همشم میگه مادرم خوبه تو بدی چشم دیدن مادرمو نداری