2777
2789
عنوان

کجا میرن دادخواست طلاق میدن…اول مهریمو بزارم اجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 49 پست
ببین اگه واقعا چیزی برا توقیف کردن داره قبل از اجرای درخواست تامین خواسته بده سیستمی هس یه تیک داره ...

بدبخیتم اینجاست احتمال میدم باردار باشم از صبح همش دارم گرمی اینا میخورم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
رو ماشینش کار نمیکنه؟ شغلش چیه؟

کار آموز وکالت 

نه کار نمیکنه رو ماشینش

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه راهی هست سعی کن زندگیتو بسازی

نمیدونم چیکار کنم به خدا ۳ ساله دارم تلتش میکنم مادرشوهرم زندگیمو ریخته بهم خالمم هستش هنوز

نمیدونم مهریمو بزارم اجرا میترسه کوتاه میاد یا میره جلو طلاقم موندم ولی دوسش دارم

بدبخیتم اینجاست احتمال میدم باردار باشم از صبح همش دارم گرمی اینا میخورم

بیبی چک بزن ببین حتما اگه خواستی برا مهریه اقدام کنی اولا که چیزی در موردش جلوشون نگو دوما این که برا مهریه از طریق اجراییه ثبت عمل کن از طریق دادگاه به هیچ عنوان اقدام نکن اگرم خواستی ضمن دادخواست طلاق از طریق دادگاه اقدام کنی به همون شیوه ای که گفتم درخواست تامین خواسته کن قبلش که به راحتی منتقل میره میکنه هیچی گیرت نمیاد باباشم وکیله قشنگ همه این پیچ و خما رو بلده

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

کار آموز وکالت نه کار نمیکنه رو ماشینش

خودشم پس بلده اینا رو😁 نگران نباش منم کارآموز وکالتم به همین حرفایی که زدم گوش کن پیش یه وکیل هم حضوری برو حتما بسپار به اون انجام بده 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

نمیدونم چیکار کنم به خدا ۳ ساله دارم تلتش میکنم مادرشوهرم زندگیمو ریخته بهم خالمم هستش هنوزنمیدونم م ...

نمیتونید از اون خونه برید و دور بشید؟

همسرت مسلما میدونه مادرش دخالت میکنه حرفی نمیزنه؟

طرف کیه؟

پدرشوهرت اگه خوبه باهاش صحبت کن

بیبی چک بزن ببین حتما اگه خواستی برا مهریه اقدام کنی اولا که چیزی در موردش جلوشون نگو دوما این که بر ...

میتونم بدون وکیلی ببرمش جلو؟ 

چون که برم پیش هم وکیلی صحبت کنم میدونم سعی میکنن جلومو بگیرن حوصلشونو ندارم 

خودشم پس بلده اینا رو😁 نگران نباش منم کارآموز وکالتم به همین حرفایی که زدم گوش کن پیش یه وکیل هم حض ...

اون اگه باد بود زندگیه نکبت خودشو نجات میداد😭😭😭😭😭

خودشم پس بلده اینا رو😁 نگران نباش منم کارآموز وکالتم به همین حرفایی که زدم گوش کن پیش یه وکیل هم حض ...

اگه لج کنه طلاق نده چند وقت طول میکشه؟ انقدر طولش میدن تا طرف مهریشو ببخشه… پشتوانه ایم ندارم موندم چه غلطی بکنم میخوام طلاق بگیرم از دماغشون بیارم آبروشون تو شهر بره بعد خودمو میخوام بکشم 

اون اگه باد بود زندگیه نکبت خودشو نجات میداد😭😭😭😭😭

باباش هس نگرانش نباش تو به فکر خودت باش هی جلوشونم از مهریه اینا حرف نزن حساس بشن تو عمل انجام شده قرارشون بده الان رابطتون در چه حده هنوز باهاش زیر یه سقفی یا جدا زندگی میکنین؟

اگه لج کنه طلاق نده چند وقت طول میکشه؟ انقدر طولش میدن تا طرف مهریشو ببخشه… پشتوانه ایم ندارم موندم ...

خودتو بکشی؟😐 مشکلش چیه که میخوای طلاق بگیری؟

باباش هس نگرانش نباش تو به فکر خودت باش هی جلوشونم از مهریه اینا حرف نزن حساس بشن تو عمل انجام شده ق ...

هر کدوممون تو اتاق جدا میمونیم امروز بحثمون شد گفت برو درخواست بده مهریتو تا قرون آخر میدم منم گفتم اگه داشتی یه خراب شده برای خودت رهن میکردی خلاص کنی خودتو

مشکل اینه دوسش دارم هنوز با این کخ این همه بدی کردن در حقم

هر کدوممون تو اتاق جدا میمونیم امروز بحثمون شد گفت برو درخواست بده مهریتو تا قرون آخر میدم منم گفتم ...

مشکل اساسی زندگیتون چیه که به خاطرش طلاق میخوای؟

خودتو بکشی؟😐 مشکلش چیه که میخوای طلاق بگیری؟

انگار دارم به یه بچه زندگی میکنم هر چی میشه میره به مادرش میگه مادرشم همش بهم تیکه میپرونه شوهرمو پر میکنه تو زندگیمون نزاشته اب خوش از گلوم بره پایین مشکلم بیش تر با مادرشه همشم میگه مادرم خوبه تو بدی چشم دیدن مادرمو نداری

انگار دارم به یه بچه زندگی میکنم هر چی میشه میره به مادرش میگه مادرشم همش بهم تیکه میپرونه شوهرمو پر ...

چرا طلاق توافقی نمیگیرید؟