2777
2789

چشمم عقابه عکس بدین نی نی تحویل بگیرید😂😂🤣

جدی جدی میگم بیاین اگه شک دارید عکسشو بذارید تشخیص بدیم مثبته یا نه 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم عقاب نمیخواد دوخط مثبته

آخه ی دختره رو دیدم شک داشت اینجا از بقیه داشت مشورت میگرفت یهو گفتم ی تاپیک بزنم همونجا مشورت کنیممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من هنوز نزدم هر وقت بزنم بیارم نشونت بدم؟

ارههههههه

برای منو بگو عزیزم

ترجیحا ی دور دیگه بزن 

برای منو بگو عزیزم

این الان مثبت ضعیفه به نظرم  یدور دیگه امتحان  بکن

برای من سردخترم ی اینجوری بودفردا دوباره بزن کامل پررنگ شد آزمایش بده

امروز ازمایش دادم ولی فردانتیجش میاااد

چطوری شوهرمو سورپرایز کنم همش توکر همینم ک چطور ب خودش و خاهرم و بابام بگم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست