2777
2789
عنوان

هرکسسسس بیبی چک زده و شک داره بیاید ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 25 پست
برای من سردخترم ی اینجوری بودفردا دوباره بزن کامل پررنگ شد آزمایش بده

مثبتش ضعیفه به قول تو آزمایش بده دقیق ترههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
این الان مثبت ضعیفه به نظرم یدور دیگه امتحان بکن

چون دوروز از موعد پریودیم گذشته بود .. الان ۵  ۶ روزه ک پریود نشدم بااینکه منظمه همیشه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون دوروز از موعد پریودیم گذشته بود .. الان ۵ ۶ روزه ک پریود نشدم بااینکه منظمه همیشه

خب پس احتمال میدم باشی 

مبارکههههههههههههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
الان اگ ازمایش مثبت بود باید برم دکتر زنان سونو بگیره؟

یکی دو هفته دیگه برو و تو این مدت مراقبتتتت بکننن

یکی دو هفته دیگه برو و تو این مدت مراقبتتتت بکننن

اهاادوهفته دیگ برم پس باش گلم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اهاادوهفته دیگ برم پس باش گلم

حتمااا نتیجه رووووو بهم بگووووود

حتمااا نتیجه رووووو بهم بگووووود

نتیجه ازمایش فردا؟

مطمعنم تقریبا .. تهوع دارم 

نتیجه ازمایش فردا؟مطمعنم تقریبا .. تهوع دارم

وایایاایتیینیممیمینقنثجثجثححث😂😂🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍

وایایاایتیینیممیمینقنثجثجثححث😂😂🥺🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍

🥰🥰😍😍😘😘😘🫠