2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد با دوستای اشغالش بره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من جرمه بدم میاد

خب شما که نمیتونی نظرتو تحمیل کنی عزیزم

خوبه ایشون به شما تحمیل کنه از گوشیتون استفاده نکنید

تا وقتی باعث ضرر به کسی یا چیزی نشده ایراد نداره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ببین اون زندونیت نیست همسرته بذار بره ازت زده میشه ولی باچرب زبونی ومنت گذاشتن سرش مثلا بگو باشه عش ...

اصلا نیازی نیس ب چرب زبونی من حرفمو رک میگم اونم زده شه باید رک بگه برا من مشکلی نداره

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

بنظر من جرمه بدم میاد

محدودش نکن عزیزم توام شدی شوهرمن اونم صبح تاشب سرکاره چون خودش هیچ دوستی نداره منم نباید باکسی دوست بشم بیرون خریدباشگاه ....میرما ولی دوس

دارم ی دوتادوست داشته باشم

گاهی ازش کفری میشم سراین

کاراش

خوبم باشم نمیخوام بدم میاد مگ من چمه بره با اونا

شما خیلیم خوبی خیلیم خانمی ولی رفیق داشتن به این معنا نیست که شما بد هستین اونم حق ااره یوقتایی برا خودش زندگی کنه و خوب مرد و زنم نداره ادم گاهی دوست داره با رفیقاش وقت بگذرونه بعد دوهفته یه بار زیاد نیست که ادمها باهم متفادتن یکی رفیقققق بازه اون بده 

هانی به جای اینکه به پرو پاش بپیچی یکم با دوستاش گرم بگیر و همراهش برو پایه بازی در بیار باهاشون گرم بگیر (زیاد گرم نگیری یا هرچی دعوا شه یهو) خودش حسودیش میشه باهاشون قطع ارتباط می‌کنه کم کم

دیگه ۴ ماه واقعا زیادههمسرتون معقول دیدار میکنه با دوستاش

اگ توام جای من بودی تو این اوج خوشگذرونی بچه دستو پاتو میبست اینو نمیگفتی هرجام برم مثله جهیزیه باید بچرو با خودم ببرم

اگ توام جای من بودی تو این اوج خوشگذرونی بچه دستو پاتو میبست اینو نمیگفتی هرجام برم مثله جهیزیه باید ...

بعدم عزیزم الآن ۱۸ سال سن خوشگذرونی و تفریح و... هست عزیزم

شما چون تو این کم بچه دار شدی و باید حواست به اون باشه و... خلاصه از تفریحات دور شدی

فکر میکنی شوهرتم باید همینجوری باشه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

[QUOTE=366378680]خوبم باشم نمیخوام بدم میاد مگ من چمه بره با اونا[/QUO

اصلا ربطی به کم بودن شما نداره دوستاش یه طرف شمام یه طرف هرکس جای خودشو داره اونم نیاز داره با دوستاش باشه اونم دو هفته یه بار شمام برو با دوستات دورهمی خوش بگذرون 

بعدم عزیزم الآن ۱۸ سال سن خوشگذرونی و تفریح و... هست عزیزمشما چون تو این کم بچه دار شدی و باید حواست ...

اره چرا من گیر باشم بشینم تو خونه بچرو نگه دارم از خونوادمم ک دورم کرده اورده ی شهر دیگ بعد این بره با دوستاش