نمیدونمم چجوری این ناراحتیمو بهش بگم مگه من براش کمم که بازم با اونا میره کلا دوس ندارم بره اصلا چیکار کنم اینسری میخوام بهش بگم من از کسی ک دنبال خوش گذرونیه خوشم نمیاد اگه نمیتونی بهتره جدا شیم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوبه ایشون به شما تحمیل کنه از گوشیتون استفاده نکنید
تا وقتی باعث ضرر به کسی یا چیزی نشده ایراد نداره
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
شما خیلیم خوبی خیلیم خانمی ولی رفیق داشتن به این معنا نیست که شما بد هستین اونم حق ااره یوقتایی برا خودش زندگی کنه و خوب مرد و زنم نداره ادم گاهی دوست داره با رفیقاش وقت بگذرونه بعد دوهفته یه بار زیاد نیست که ادمها باهم متفادتن یکی رفیقققق بازه اون بده
هانی به جای اینکه به پرو پاش بپیچی یکم با دوستاش گرم بگیر و همراهش برو پایه بازی در بیار باهاشون گرم بگیر (زیاد گرم نگیری یا هرچی دعوا شه یهو) خودش حسودیش میشه باهاشون قطع ارتباط میکنه کم کم
اگ توام جای من بودی تو این اوج خوشگذرونی بچه دستو پاتو میبست اینو نمیگفتی هرجام برم مثله جهیزیه باید ...
بعدم عزیزم الآن ۱۸ سال سن خوشگذرونی و تفریح و... هست عزیزم
شما چون تو این کم بچه دار شدی و باید حواست به اون باشه و... خلاصه از تفریحات دور شدی
فکر میکنی شوهرتم باید همینجوری باشه
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
[QUOTE=366378680]خوبم باشم نمیخوام بدم میاد مگ من چمه بره با اونا[/QUO
اصلا ربطی به کم بودن شما نداره دوستاش یه طرف شمام یه طرف هرکس جای خودشو داره اونم نیاز داره با دوستاش باشه اونم دو هفته یه بار شمام برو با دوستات دورهمی خوش بگذرون