2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد با دوستای اشغالش بره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 53 پست
اره چرا من گیر باشم بشینم تو خونه بچرو نگه دارم از خونوادمم ک دورم کرده اورده ی شهر دیگ بعد این بره ...

خب این که شما نمیتونید برید تفریح چیزیه که از طرف شماست

چرا به شوهرتون سخت گیری میکنید

انتخاب کردید بچه داشته باشید خب بچه ام خودتون میدونید خیلی سختی داره

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خب این که شما نمیتونید برید تفریح چیزیه که از طرف شماستچرا به شوهرتون سخت گیری میکنیدانتخاب کردید بچ ...

نخیر بچه ناخواسته بود تو دوستی شد اصلا بنظرم کسی ک با دوستاش میره بیرون لاشیه

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخیر بچه ناخواسته بود تو دوستی شد اصلا بنظرم کسی ک با دوستاش میره بیرون لاشیه

خب عزیزم حالا خواسته یا ناخواسته

چه فرقی داره بچه بچه ست دیگه

مراقب همه ی بچه ها به یک شکله و سخته

و شما این مسئولیت رو بر عهده دارید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

حداقل گاهی بذارش پیش بالاش خودت یه کم تنها باش اینکه همش با بچه هستی و جایی نمیری بنظرم بیشتر اذیتت ...

اصلا موقع ایم ک دوست بودیم مثلا من از چنروز قبلش گفته بودم فلان روز میام پیشت یهو میگف اون روز میخوام با دوستم برم روز قبلش بیا این ینی اونارو ترجیح میده با اونا بهش خوش میگذره خب منم میگم اگه اونجوری راحته جدا شیم و قشنگ تر ب خوش گذرونیاش برسه اصلا هروز

مث من کع توی دوستیم ھمش حرف از جدایی زدم عادی شدش واسش😪

شما حتما جوگیر بودی همینجوری گفتی من وقتی ی چیزو میگم ینی ته دلم گفتم و اینجوری برام راحت تره من برای تهدید حرف از جدایی نمیزنم برای راحتی خودمون

اره چرا من گیر باشم بشینم تو خونه بچرو نگه دارم از خونوادمم ک دورم کرده اورده ی شهر دیگ بعد این بره ...

خواهرم شما حق داری که ناراحت بشی چون هم دوری ازخانواده رو تحمل میکنی وهم بار بچه به تنهایی رو دوش توست برای خودت برنامه ریزی کن برو ورزش یا هر کلاس دیگه ای که دوست داری واون تایمی که میری بچه رو بسپار به پدرش وبا ارامش بش بگو توهم نیاز داری به اینکه به خودت برسی وگرنه این رفتار شوهرت باعث دلسردی تو از زندگی میشه تا اول کاره درستش کن وگرنه عادت میکنه به این روش واگه بلت همکاری نکرد حتما از مشاور استفاده کن تادیر نشده مشکلت حل بشه انشالله خدا پشت وپناهت باشه 

خواهرم شما حق داری که ناراحت بشی چون هم دوری ازخانواده رو تحمل میکنی وهم بار بچه به تنهایی رو دوش تو ...

اخه چرا دلسردی هرکی ی اخلاق داره اگه هم دلسرد میشه خب جدا بشه من اصلا مشکل ندارم با این قضیه اینجوری ک با دوستاش میره بیرون اذیت میشم پس کلا نباشه بهتره

اگ توام جای من بودی تو این اوج خوشگذرونی بچه دستو پاتو میبست اینو نمیگفتی هرجام برم مثله جهیزیه باید ...

بچته خب😐

میخوای بدی همسایه نگهش داره؟

چه سخت میگیری بابا

همه بچه دارن

یه دختر خوب😂😍