2777
2789
عنوان

خدا یه داماد مثل سهراب سریال سوجان به پدر و مادرم عطا کن🥺😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 70 پست

تو ۲۵۰قسمت بعدی احتمالا میان یکی یکی بیننده ها رو میکشن تا اینجا که همه بازیگرا مردن😂

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولاشو ندیدن اینایی اسم بردین چیکاره فیلمن

بهار زن پرویز عروس خسرو

مینا مادر فرانک مادرخانوم جاوید

که دخترعموی پرویزم میشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اگه قراره سهرابو بکشن بهتره منم بکشن 😂

نه سهراب آقایی نقش اصلیه 🤕😂

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

ستاره و انیس هم سهراب رو دوست داشتن ولی چون سوجان نقش اصلیه سهراب میرسه به اون😬من که حاضر نیستم با ...

نمیشه مال خوب رو زمین بمونه😁

ستاره بنده خدا که رفت 

انیسم که صد درصد با خسرو می‌ریزه رو هم 

این همون حضرت عباس نیست تو رستاخیز؟🗿

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚