من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عمو غلام کیه که به سوجان هی میگه قربان بدرد تو نمیخوره
طلا و ثریا رو دیدین با بلیز شلوارن ؟ تاحالا ندیده بودم تو صدا و سیما این تیپی
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
منم چند شبه دارم میبینم عمو غلام کیه که به سوجان هی میگه قربان بدرد تو نمیخورهطلا و ثریا رو دیدین با ...
تا حالا ندیدید چ ا اتفاقا تو سریالهای دیگه همبودند مخصوصا زمان شاهی شاپرک تو فصل سومسرزمین مادریوبازیگران دختر تو سریال روزهای ابدیستلها پیش تو سریال دهه فجر شب چراغ یکی دوجا ناهید تو سریال نفسمینا تو یک قسمت از فصل چهارم ازسرنوست ویک سریالهای دیگه.
تا حالا ندیدید چ ا اتفاقا تو سریالهای دیگه همبودند مخصوصا زمان شاهی شاپرک تو فصل سومسرزمین مادریوب ...
نه این سریالهایی که گفتین رو هیچکدومو ندیدم
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤