2777
2789
عنوان

از شدت عصبانیت کم مونده بترکم

802 بازدید | 58 پست

موندم واقعا آدما دنبال اینن به هر بهونه ای از ملت دزدی کنن!

مرداد ماه رفتم برای تزریق فیلر لب؛ دکتر خودش گفت آبان بیا برای ترمیم منم رفتم.

وقتی آبان بود گفت حجم لبت الان کاملا مناسبه و نیاز نیست

برو دی ماه بیا برای ترمیم و من تاکید کردم مطمئنین تاریخ انقضاش نمیگذره؟

گفت نه خیالت راحت شیش ماه فرصت تزریق داری

حالا امروز که تماس گرفتم منشی محترم میفرمایند که فقط سه ماه بعد میشده تزریق کرد یعنی دقیقا توی همون آبان و الان تاریخش گذشته و باز باید ده تومن ناقابل پیاده شی

موندم غصه پول از دست رفتمو بخورم یا اینکه باز میخوان جیبمو بزنن😡🤬🤯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا بهشون نمیگی همیشه سر و صدا کن من ب این نتیجه رسیدم اگ سکوت کنی با محترمانه اعتراض کنی جوابی نمیگیری ولی این سلیطه ها همیشه ب حقشون میرسن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بنظرم غصه ی خودتو بخور که اصلا برا این چیزا پول میدینه غصه ی پولتو

چرا اینجوری حرف میزنی یه نفر که به خودش میرسه همه حسودی میکنین اتفاقا اگه باعث زیباییش شده خیلی خوبه که انجام میده و به فکر خودشه

چرا اینجوری حرف میزنی یه نفر که به خودش میرسه همه حسودی میکنین اتفاقا اگه باعث زیباییش شده خیلی خوبه ...

ژل لب چی داره که حسودی کنم دورت بگردم

من رسیدگی رو توی چیزای دیگه میبینم

و حسادت خانومای حوشگل و نچرالو میکنم نه حسادت ژل و فیلر.