2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تیکه پارچه های به دردنخور استفاده کن

مثلا تیکه کرپ یا فوتر خوبن

با روغن چرخ چربشون کن و بکش روی پارچه چرم

بعد چرخ کن

تنه ی کار از هر جنسی هست بهتره که سجاف همون جنس باشه تا لباس ایستایی داشته باشه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

از تیکه پارچه های به دردنخور استفاده کنمثلا تیکه کرپ یا فوتر خوبنبا روغن چرخ چربشون کن و بکش روی پار ...

ممنونم

اخه پارچه چرمم پشتش زمستونیه بعد کلفته و حس میکنم یقه بدوزم روش سجاف بزارم دیگه خیلی بد میشه

به دور یقه با نوار اریبی چیزی نمیشه کاری کرد؟ بعد لبه چرمو ندوزم اشکال نداره؟

ممنونماخه پارچه چرمم پشتش زمستونیه بعد کلفته و حس میکنم یقه بدوزم روش سجاف بزارم دیگه خیلی بد میشهبه ...

از سر پارچه ی چرم نوار اریب درست کن بدوز

البته تو بازار نوار اریب چرم اماده هست

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

از سر پارچه ی چرم نوار اریب درست کن بدوزالبته تو بازار نوار اریب چرم اماده هست

مرسیی

ولی کم کم داره به سرم میزنه که یقه رو برعکس بدوزم برگردونم سجاف نخواد فقط درز زیر یقه رو باید یکاری کرد دیگه😂😂

مرسییولی کم کم داره به سرم میزنه که یقه رو برعکس بدوزم برگردونم سجاف نخواد فقط درز زیر یقه رو باید ی ...

فدات😁