2777
2789
عنوان

خدا یه داماد مثل سهراب سریال سوجان به پدر و مادرم عطا کن🥺😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 72 پست
نمیشه مال خوب رو زمین بمونه😁ستاره بنده خدا که رفت انیسم که صد درصد با خسرو می‌ریزه رو هم

کار سوجان رو نمی‌پسندم فک کن بری با کراش دوستت که مرده

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم رو این سهرابه کراش زدم خیلی خوبههه

انیس .ستاره .سوجان. جین یه یون

خب دیگه چهار تاش کامل شد 😂

فیلم خوبی ولی از این قربان لجم می گیره بیشرف آخر بار میگه من هم سوجان و می خوام هم مقام  و پول 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

شوهرش خسرو هلش داد تو آب اونم غرق شد

مرسی عزیزم اون قسمتا ندیده بودم برام سوال بود

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ندیدم ولی یا حضرت عباس من اخلاق سهرابو تو شوهر آیندم میخوام 🥲

به نظرم میاد همونه

سوجان رو دنبال نمیکنم

ولی مامانم انقد پیگیره گاهی یه مقدار میبینم ناخودآگاه

زیاد خوشم نیومد از پسره

به قول ما آذریا اَت آجیه🗿😂

با پسرای این مدلی حال نمیکنم نمیدونم چرا

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

سوجان که هنوز کراش نزده فعلا تو دوران جاهلیت به سر میبره رو اون قربان بی لیاقت کراشه😂😂😂

قربان شوهرشه عقد کرد باهاش

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
فیلم خوبی ولی از این قربان لجم می گیره بیشرف آخر بار میگه من هم سوجان و می خوام هم مقام و پول

خیلی بیشعوره 

منو یاد هودونگ سریال جامیونگ میندازه نمیدونم دیدی یا نه

بخاطر مقام دوتا دختر و بدبخت کرد به کشتن داد عین قربان هم خر و میخواست هم خرما

سوجان که هنوز کراش نزده فعلا تو دوران جاهلیت به سر میبره رو اون قربان بی لیاقت کراشه😂😂😂

دست و بالشون بسته بود تو صدا سیما وگرنه رو اونم کراش میزد 😬

آره فک کنم خودشه

برگ هایم...

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

چند قسمته دارم میبینم خوشم اومدسهراب چیکاره اس تو فیلم، زن داره؟

همسایه سوجانه و برای پدر سوجان کار میکنه براش مثل پسرشه نه زن نداره مثل اینکه عاشق یه دختره به اسم سیب‌گل بوده دختره میمیره اونم هنوز فراموشش نکرده دخترای سریال هی روش کراش میزنن این بچه مثبت همچنان به اون وفاداره همه رو پس میزنه😑