2777
2789
برا منم از خدا بخواه اسمم زینب ۳۵سالمه

چشم حتما به شرط لیاقت💛

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به من یجوری از یجایی کمک کرد که خودم فکرشو نمیکردماگه سپردیش به خدا،خیالت راحت...

۳۵سالم شده شهرمونم کوچیکه و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و شرایطم متاسفانه توی خونه در و همسایه دوست وفامیل و اشنا اصلا خوب نیست 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

۳۵سالم شده شهرمونم کوچیکه و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و شرایطم متاسفانه توی خونه در و همسایه د ...

ان شالله یه زندگیه خوب و حسابی و سرشار از موفقیت نصیبتون بشه 

خدا بزرگه عزیزدلم🥰💛

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

والا من گه رد دادم هر روز از کنار مسجد که رد میشم میگم ای در و دیوار مسجد موقع اذان برام دعا کنید به ...

در دیوار مسجد کمک میکنه یا خدا؟همه چیز هرجایی که هستی فقط از خدا بخواین

کم کم دارین میشین مث اونایی که رفتن یه قطعه از سنگ خونه خدا آوردن و اون پرستش میکردن خداشون شد اون سنگا 

💕یا الله💕
راضی هستی از ازدواجت ؟ دوست بودید یا سنتی ؟ معیاراتو داره اخلاقی و ظاهری ؟

من ازش راضیم خدا ازش راضی باشه واقعا خیلی خوب مهربونه 

سنتی

بله والا خیلی خوبه دروغ چرا عاشقشم😁