شوهرم قبلا بهم خیانت کرده بود به خاطر اینکه منو اذیت کنه چون با هم قهر بودیم بعد یه مدت با طرف بهم زد و جون بچمونو قسم خورد که با کسی رابطه نداشته باشع بعد چند وقت دیدم تو بیوگرافیش جمله های عاشقانه مینویسه میخاستم ازش جدا شم ولی فعلا شرایطشو ندارم بهش پیام دادم رابطه جنسی نداشته باشیم بعد میگه من روبیکام به خاطر تجدید نمیدونم چی چی سه ماهه بستس در صورتی که من دوهفته پیش رسیده بانکی براش فرستادم الان قرار شده فردا بریم پیرینت پیاما وتماساشو بگیریم ممکنه کلکی سوار کنه بخاد گولم بزنه
بنظرت میشینه بچه طرف هم نگه میدارهکسی ح صله بچه خودسو ندارهالبته اکثر آقایون این ارتباط خارج از راب ...
دقیقاااا زنگ تفریح حساب میکنند....من دو نفر رو میشناسم باهم دوستی و همکار...زنه انقد رو این اقاعه مانور داد...مرده همسرش به قتل رسوند و باهم ازدواج کردن...دختر مرده رو هم بزرگ کرد...رابطه با مرد متاهل کار شیطانی هست من متاسفانه تجربه کردم
روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️🩹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زود قضاوت نکن لطفا...آره یه بار تلفنی باخانومش حرف زدم کم مونده بود پشت گوشی اصن یه وضعی بود..تند ت ...
شوهره آروم بوده که زن بدبختو روانی و غرغرو کرده شما مگه تو زندگیشون بودی؟از کجا میدونی چه ها به سرخانوم اورده که این بلاسرش اومده زنی که آرامش داشته باشه غرغرو نمیشهه درضمن این حرفا اصلا کار شما رو توجیه نمیکنه خیلی وحشتناکه واسه خیانتت دلیل تراشیدی اصلا نمیتونم درک کنم این حرفارو
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
حالا اونو میگین زنش بد بوده من چی که چندساله همه جوره با بدبختیاش ساختم عموهام میخاستن طلاقمو بگیرن ...
درک میکنم واقعا...با خانواده شوهرتون با کی راحت هستین کاش،بتونید مشاوره بگیرید آدم منطقی که زود قضاوت نکنه نه شما و نه همسرتون رو....ابن فیلم های پ *رن هم خیلی رو مردهای ما متاسفانه اثر گذاشته
روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️🩹