2777
2789
عنوان

بهش گفتم رابطه جنسی نداشته باشیم ببینید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 87 پست
زود قضاوت نکن لطفا‌...آره یه بار تلفنی باخانومش حرف زدم کم مونده بود پشت گوشی اصن یه وضعی بود..تند ت ...

حالا اونو میگین زنش بد بوده من چی که چندساله همه جوره با بدبختیاش ساختم 

عموهام میخاستن طلاقمو بگیرن میگفتن چه جوری تحمل میکنی 

من قبول نکردم چون واقعا عاشقش بودم 

بنظرت میشینه بچه طرف هم نگه میدارهکسی ح صله بچه خودسو ندارهالبته اکثر آقایون این ارتباط خارج از راب ...

دقیقاااا زنگ تفریح حساب می‌کنند....من دو نفر رو میشناسم باهم دوستی و همکار...زنه انقد رو این اقاعه مانور داد...مرده همسرش به قتل رسوند و باهم ازدواج کردن...دختر مرده رو هم بزرگ کرد...رابطه با مرد متاهل کار شیطانی هست من متاسفانه تجربه کردم

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زود قضاوت نکن لطفا‌...آره یه بار تلفنی باخانومش حرف زدم کم مونده بود پشت گوشی اصن یه وضعی بود..تند ت ...

تو هم زود قضاوت کردی 

میدونی به اون زن چی گذشته که اونطوری داد زده

میدونی خیانت هم اندازه مرگ عزیز درد داره و تا فراموش کنه سالها طول میکشه

باید ازش حلالیت بطلبی

من یکبار بود با همسرم تلفنی حرف می‌زد هنوزم حلالش نمیکنم

چون رابطمون خیلی سرد کرد

شوهره آروم بوده که زن بدبختو روانی و غرغرو کرده شما مگه تو زندگیشون بودی؟از کجا میدونی چه ها به سرخانوم اورده که این بلاسرش اومده زنی که آرامش داشته باشه غرغرو نمیشهه درضمن این حرفا اصلا کار شما رو توجیه نمیکنه خیلی وحشتناکه واسه خیانتت دلیل تراشیدی اصلا نمیتونم درک کنم این حرفارو

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
حالا اونو میگین زنش بد بوده من چی که چندساله همه جوره با بدبختیاش ساختم عموهام میخاستن طلاقمو بگیرن ...

درک میکنم واقعا...با خانواده شوهرتون با کی راحت هستین کاش،بتونید مشاوره بگیرید آدم منطقی که زود قضاوت نکنه نه شما و نه همسرتون رو....ابن فیلم های پ *رن هم خیلی رو مردهای ما متاسفانه اثر گذاشته

تو هم زود قضاوت کردی میدونی به اون زن چی گذشته که اونطوری داد زدهمیدونی خیانت هم اندازه مرگ عزیز درد ...

خواهر من اشتباهم رو قبول میکنم واقعا هم الان هر روز یادم میوفته گریه میکنم...ولی شوهرش هم تحفه ای بود با همه نه تنها من...

شوهره آروم بوده که زن بدبختو روانی و غرغرو کرده شما مگه تو زندگیشون بودی؟از کجا میدونی چه ها به سرخا ...

برادر خانومه فوت کرده بود یه حالت فشار روحی رو تجربه میکرد