2777
2789
عنوان

بهش گفتم رابطه جنسی نداشته باشیم ببینید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 87 پست
رابطه جنسی نداشته باشی...میره سمت یکی دیگه....یه چیزی بگم به عنوان یه خانومی که جدا شده....خامش کن ش ...

به درک دوست ندارن

کل مسئولین زندگی با زنه غر هم نشنوند

برای همچین مردایی باید دو تا بچه پس انداخت انداخت گردنشون بشینن با اون طرف زندگی کنن

خب الانم رفته باکس دیگه نه اتفاقا من اصلا اهل غر زدن نیستم رابطمونم خوب بوده نمیدونم چرا اینکارا رو ...

شماره دختره رو پیوا کن یواشکی تهدیدش کنن...بزار اونم وات کنه...شوهرت غرورش چن باری بشکنه...جمع میکنه 

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم شخم نزن باغچه روخودتو اذیت نکن در عوض به خودت بیشتر اهمیت بده در زبان مهربان در عمل بی رحم باش ...

نه منم دیگه برام مهم نیست 

فقط خواستم رابطه جنسی نداشته باشیم چون اذیتم واقعا

رابطه جنسی نداشته باشی...میره سمت یکی دیگه....یه چیزی بگم به عنوان یه خانومی که جدا شده....خامش کن ش ...

خانومش غرغرو بود رفتی با شوهرش؟چتونه شماهایکم واسه خودتون ارزش قائل بشید

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
به درک دوست ندارنکل مسئولین زندگی با زنه غر هم نشنوندبرای همچین مردایی باید دو تا بچه پس انداخت اندا ...

اتفاقا از خداشونه....طرف مقابل هم آرزوشه بیان صحبت شوهررو بچه ی طرف بشن...زمانه ای زندگی می‌کنیم یه خانوم سیاست نداشته باشه زندگیش سخت میشه

اتفاقا از خداشونه....طرف مقابل هم آرزوشه بیان صحبت شوهررو بچه ی طرف بشن...زمانه ای زندگی می‌کنیم یه ...

بنظرت میشینه بچه طرف هم نگه میداره

کسی ح صله بچه خودسو نداره

البته اکثر آقایون  این ارتباط خارج از رابطه رو زنگ تفریح حساب میکنن

نه اینکه عاشق زنشون باشن نه ولی حواسشون هست زندگیشون خراب نشه 

خانومش غرغرو بود رفتی با شوهرش؟چتونه شماهایکم واسه خودتون ارزش قائل بشید

زود قضاوت نکن لطفا‌...آره یه بار تلفنی باخانومش حرف زدم کم مونده بود پشت گوشی اصن یه وضعی بود..تند تند با صدای جیغ جیغیش....شوهرش آدم آرومی بود....بهش حق میدادم بخاد با من یا کسی دیگه باشه

بله یه دختر

بخاطر بچتون هم شده...منطقیبشینید حرف بزنید..بگین من برات چیا کم گذاشتم...اونی که میدونه تو متاهلی زن و بچه دادی حرف میزنه باهات و رابطه داره...دختر ناسالمی هست...