2777
2789

اجابت شدنن دعا🫠🤍الهی شکر

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من متاسفانه نماز شب فقط ۲ بار خوندم اکه درست یادم باشه البته شایدم ،۱ بار . .اما نماز نافله برام معجزه بود دقیقا همون ثوابها که نوشته بود رو خدا بهم داره میده . 

همانا او با نماز نافله به من نزدیک شود، تا آن جا که او را دوست بدارم و چون دوست ش بدارم، گوش او شوم که با آن بشنود و چشم او شوم که با آن ببیند و زبان او شوم که با آن سخن گوید و دست او شوم که با آن ضربه زند.

اگر مرا بخواند، جوابش دهم و اگر از من خواهشی کند، به او بدهم.

واقعا تو نماز شب حاجت داده می شه؟ اگر خیلی حاجت داشته باشیم چطور؟

منک بعضیاش خداروشکر اجابت شد در کل خدا هوامو داره خداروشکر 

بگو همشو بگو هرچند خدا خودش بهتر میدونه خودش از رگ گردن بهمون نزدیکتره نیازی ب تفسیر نیست ولی تو ب زبون بیار هرچی میخای دعا کن مطمئن باش اوناییی ک ب صلاحت باشم وقتش ک برسه براورده میشن

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
چه دعایی اجابت شده برات گلمم

عوض کردن ماشینمون دعا کردم بلاخره با سختی ولی خب عوضش کردیم بعد سه روز ک دعا کرده بودم 

الان برای ازدواج خاهرم دعا کردم ک خداروشکر داره یه اتفاقایی میفته انشالله بزودی ب اردواج ختم میشه

می شه بگید چطوری خونده بشه و چه تایمی خونده بشه؟

من معمولا نماز نافله مغرب میخونم اما همه نمازها نافله دارند . برای نافله مغرب تا حداکثر ۲۰ دقیقه بعد از اذان مغرب و بعد از نماز مغرب خونده میشه بعد از اون قضا میشه . معلم زیستم می‌گفت من هرچی دارم از نماز غفیله هستش منم شروع کردم بخوندن بعد دیدم نافله ارجحیت داره و نافله خوندم و خیلی باهاش انس میگیرم خیلییی .