2777
2789
عنوان

بهش گفتم رابطه جنسی نداشته باشیم ببینید چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 87 پست
چجوری

برنامه همراه من برای خط همراه اول، ایرانسل من برای خط ایرانسل 

تو نت بزنی توضیحش کامل هست عزیزم

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشه عزیزم مرسی به خاطر راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
من شوهر ندارم به ازدواج فکر نمی‌کنم و خواستگار زیاد دارم چ دائم چ موقت...ولی دور مرد متاهل بعد اون خ ...

نمیدونستی زن داره ؟کنجکاو شدم چطوری شد با ی مرد متاهل دوستی کردی ؟از حرفاتون معلومه عاقلی و ی چیزایی حالیت هست ،مدام داری اسی و ترغیب میکنی زندگیشو دو دستی بچسبع و نگدارع ،اینجور آدما هرکاری میکنن ک زندگی خراب کن باشن ،چطوری شد واقعا؟؟؟دوست داشتی توضیح بده

نمیدونستی زن داره ؟کنجکاو شدم چطوری شد با ی مرد متاهل دوستی کردی ؟از حرفاتون معلومه عاقلی و ی چیزایی ...

یکی و دوماه اول نمیدونستم...بعضی روزا شیفت نبود میگفت عزیزم من قبلا چشامو عمل کردم دکتر گفته شبا به گوشی نگاه نکن ضرر داره...بعد از رفتاراش فهمیدم متاهل هست...بهم گفت چن وقته دنبال یکی با شرایط،من میگرده و مهریه خانومش بالاست و از طرفی یه دختر بچه داره و خانومش فامیلشون هست جدایی و طلاق پیش بیاد یه طایفه به هم میریزه...خیلی بهم وابسته شده بود...در حدی که هر جا بودم با یه زنگ خودش،رو میرسوند...حتی شیفت داشت از اتاقش یواشکی جیم میزد میومد پیشم سر قرار...از طرفی بهش حق میدادم میگفت هسته و کوفته بعد ماموریت میرم سمتش بغلش،کنم و سلام میدم....جواب منو نمیده و منو پس،میزنه...بعضی پوزیشن ها رو ازش میخام بهم میگه تو دیوونه هستی...غرغرو هس در حدی که بعد شیفت تو خونه  دو سه ساعتی استراحت میکرد بعد میزد بیرون تا شب....خانومش موقع رفتن به خونه پدرش براش غذا درست نمی‌کرد....به یه نتیجه رسیدم همین رفتارای کوچیک باعث میشه سردی پیش بیاد و. اینم بگم خیلی به خانومش می‌رسید و خداشاهده منم بهش،راهکار میدادم میگفتم حسین چی میشه با یه شاخه گل رز...یه روز بری پیشش...اون موقع بغلت رو رد نمیکنه....زن ها فق با محبت خام و ترم میشن...انقد وایسته ام شده بود میگفت موقع رابطه با خانومم...همه اش تو جلوی چشامی‌...احساس میکنم تو کنارمی...وارد رابطه زندگی دو نفر شدن کار شیطانی هست و من کار خودم رو تایید نمیکنم...نمیدونم شایدم موقع جدایی من انقد فشار رو من بود باعث شد با اونی که دلم نشسته و میخوامش،یعتی این آقا وارد رابطه بشم....خودش هم پلیس جنایی بود هر پرونده بود میومد به من می‌گفت امروز اینجوری شد و ....رابطه ج نداشتیم...قرار بود محرم هم بشیم که ایشون یه شرط،گذاشت من رد کردم و گفتم ادامه ندیم...دروغ چرا دلم تنگ میشه براش...یه ماهه کات کردیم ولی اینو باور و قبول کردم از اولش هم برا من نبوده...

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

یکی و دوماه اول نمیدونستم...بعضی روزا شیفت نبود میگفت عزیزم من قبلا چشامو عمل کردم دکتر گفته شبا به ...

نه فقط وقتتون با مرد متاهل هدر میدی

اون هیچوقت زنشون طلاق نمیدن

اونا شمارو زاپاس حساب میکنن

شده تنها باشی ولی تن به این جور روابط نده

دوست من با مرد متاهل رابطه داره

الان ۵ ساله میخواد زنشو طلاق بده اینو بگیره

همش دروغه

فقط برای رابطه جنسی دوستمو میخواد

دوستمم بخاطرش لیپو کرد تا حد مرگ رفت

واقعاااا مرد متاهل ارزش رابطه نداره

یکی دیگه دوستم همینطور با مرد متاهله میگه پول ندارم زنمو طلاق بدم مهر میخواد دروغ

بعد جدای اینا نفرین اون زن همیشههههههه پشت شماست

نه فقط وقتتون با مرد متاهل هدر میدیاون هیچوقت زنشون طلاق نمیدناونا شمارو زاپاس حساب میکننشده تنها با ...

خانوم عاقل سمت متاهل نمیره....کف دستم داغ کردم...یه متاهل پیشنهاد بده..بهش میگم به زنت میگم..‌‌مث سرعت برق ازم دور میشه‌..

کار خوبی میکنی

چندش تر از زباله های سر کوچه....مرد یا زن متاهلی هست میره دنبال عشق و حال....بعضی موارد هم درک میکنم ولی خیانت راه حلش نیست...با طرف بشینه منطقی حرف بزنه ببینه مشکل چیه....

خداروشکر که متوجه شدی مطمن هستم عاقبت خوبی نصیبت میشه

خدا دل های که جز خودش از شکسته بودنشون کسی خبر نداره رو بند بزنه...

یکی و دوماه اول نمیدونستم...بعضی روزا شیفت نبود میگفت عزیزم من قبلا چشامو عمل کردم دکتر گفته شبا به ...

باز خداروشکر رابطه ج نداشتی ،انشاللع ی مرد خوب بیاد تو زندگیت ،بعدش همه ی مردهای متاهل همینو میگن چون خودشونو توجیه میکنن ،حالا میخواد کارگر باشه یا باسواد و کار دولتی ،همشون میگن زنمون بده اخلاق ندارع رابطمون سرده و فلان ،خب اگه اینقدر بده چرا طلاق نمیدی هم خودتو راحت کنی هم اون زن بدبخت ،نههههه گول نخور ،اینجوری هیچ وقت خوشبخت نمیشه آدم ،مردی ک با کوچیکترین چیزا میخواد سرد بشه زندگی چندین سالشو خراب کنه مطمن باش ب شماهم وفادار نخواهد بود .