2777
2789
عنوان

گربه ها دارن ناله میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 132 پست
بانمکن ک. ی گربه تو محل مون هس این انقد چاقهههههه ک نگم برات😂 دیروز رفتم بیرون تا در خونه رو بستم ا ...

وای خداااااا🤣 میشه پستش کنی بیاد پیشم خودم واسش برنامه رژیم میریزم🥺

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
منم یک سری چیزا ب زبونم میاد ک اصلا قبلش راجبش هیچی اطلاع نداشتم مثلا خونه خالم رفته بودیم پشت خونشو ...

شوهرمم اول باورم نداشت میگفت دیوونه شدی راجب اون خوابایی ک دیدم میگفتم بهش وقتی بعد چند روز اون اتفاق می‌افتاد دیگه ایمان اورد بهم دروغ نمیگم حالا خودشم میترسه😂 ی بار میگفت یکی عین خودت دیدم بهت گفتم مگه تو حموم نبودی اینجا چیکار میکنی جواب ندادم رفتم در صورتی ک من باهاش حرف نزدم ی بارم کامل صدای دوش گرفتن میومده شوهرم فکر کرده حمومم دیده کلی طول کشیده رفت نگاه کرد کف حموم خشک دوش هم بسته اس 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچوقت از گربه ها خوشم نمیومد برعکس رفیقم عاشقشه نازش میکنه من ترجیح میدم ی سگ خیابونی رو ناز کنم تا ...

وای گربه خیلی خوبههههههه 😭🤣

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟

ببین یچی میخوام بگم ترسناکه کسی میترسه نخونه لطفاااااااا نخونید اگر میترسیدددددد خانمای باردار و غیرباردار

مجرد بودم خونه مامانم با ۳ تا خواهر مجرد دیگم خواب بودیم یهو دیدیم توی اشپزخونه صدای افتادن سینی استیل اومد ما هم پیش هم خیاری خوابیده بودیم یهو چراغ اشپزخونه روشن خاموش شد و ما هم مات داشتیم نگاه میکردیم به اشپزخونه همش منتظر بودیم یکی بزنه از اشپزخونه بیرون میلرزیدیم و جیغ میزدیم اما اروم یهو قشنگگگگگگگگ ما تو پذیرایی خواب بودیم انگار یه گربه تو حال داشت میو میو میکرد با ترس و لرز و جیغ مامانم رفت نگاه کرد دید کسی نیست اما صدای گربه هست هیچوقت یادم نمیره از اون شب از گربه میترسم

اخه این چاقالو اضافه بار میخوره بهش😂 نارنجیه تپلا تپل ینی کمر شکن شدم بغلش کردم ی کوچه بالاتر بردمش ...

وای خدا گربه چاق خیلی خوبهههه😂😭

اخه این چاقالو اضافه بار میخوره بهش😂 نارنجیه تپلا تپل ینی کمر شکن شدم بغلش کردم ی کوچه بالاتر بردمش ...

مثل گربه چکمه پوش ک تپل شده بود😂

ببین یچی میخوام بگم ترسناکه کسی میترسه نخونه لطفاااااااا نخونید اگر میترسیدددددد خانمای باردار و غیر ...

این ترسناک نیست بدترش اینه تو حموم باشی شامپو از زیز دستت بکشه بیرون😂 یا خواب باشی سیلی بزنه بهت این اتفاق واسه فامیل شوهرم افتاده اولین بار تو باغ تنهایی خوابیده ک آبیاری اینا بکنه اذیتش کرده میگفت هی کفشمو میاوردم داخل دوباره یکی میبرد بیرون چن بار پشت سر هم اتفاق افتاده دیگه گازشو گرفته با پای پیاده رفته خونه

این ترسناک نیست بدترش اینه تو حموم باشی شامپو از زیز دستت بکشه بیرون😂 یا خواب باشی سیلی بزنه بهت ای ...

اتفاق ترسناک زیاد برام افتاده خونه مامانم اینا خیلی ناارومه خیلییییییییییییییییی این گفت گربه یادم افتاد

اتفاق ترسناک زیاد برام افتاده خونه مامانم اینا خیلی ناارومه خیلییییییییییییییییی این گفت گربه یادم ا ...

من کلا با گربه ها مشکل دارم خونه مادر منم هست خونه ای ک بغلش نیم ساخته یعنی سقف اینا نداره ی حیاط بزرگ داره قبلا همسایه اشون زندگی میکرده فرار کردن رفتن جای دیگه میگفت چند بار بهمون هشدار داده ک از اینجا بریم انگار واقعا میدیدن دیگه رفتن بعد اون هم ن کسی خرید ن شروع ب ساختش کرد