شوهرم قبلا بهم خیانت کرده بود به خاطر اینکه منو اذیت کنه چون با هم قهر بودیم بعد یه مدت با طرف بهم زد و جون بچمونو قسم خورد که با کسی رابطه نداشته باشع بعد چند وقت دیدم تو بیوگرافیش جمله های عاشقانه مینویسه میخاستم ازش جدا شم ولی فعلا شرایطشو ندارم بهش پیام دادم رابطه جنسی نداشته باشیم بعد میگه من روبیکام به خاطر تجدید نمیدونم چی چی سه ماهه بستس در صورتی که من دوهفته پیش رسیده بانکی براش فرستادم الان قرار شده فردا بریم پیرینت پیاما وتماساشو بگیریم ممکنه کلکی سوار کنه بخاد گولم بزنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
رابطه جنسی نداشته باشی...میره سمت یکی دیگه....یه چیزی بگم به عنوان یه خانومی که جدا شده....خامش کن شوهرت رو....اونی که میاد زندگیت خراب کنه و نفر سوم بشه رو تهدید کن بگو شکایت میکنم ازت...من یه سال با یه آقای متاهل دوس بودم یه ماهه کات کردیم...خانومش خیلی غر غرو بود...مردها زن خوش اخلاق و غرغرو دوس ندارن
.
روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️🩹