2777
2789
عنوان

بیاین کتابی باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 193 پست
😂😂گفتی انار منو گمراه کردی 🤣

خب واقعا اسم شهرمون اناره😂

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟چه اسم جالبی😍

آره

شهرستان انار

ولی محصول پسته داره برخلاف اسمش😂

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

😂😂😂شمام باغ پسته دارین؟

آره

در حد بخور نمیری هست شکرخدا😅

اصل سود رو دلال پسته میبره تا کشاورز

چنسالی بخاطر کم آبی و قطعی برق بیشتر پسته ها مغز نبستن و پوک شدن

ولی بازم خداروشکر

آرهدر حد بخور نمیری هست شکرخدا😅اصل سود رو دلال پسته میبره تا کشاورزچنسالی بخاطر کم آبی و قطعی برق ب ...

زحمتشو کشاورز میکشه سودشو دلال میبره

این پسته های ریز که خیلی ام بوی خوشی دارن واسه کرمانن؟

عاشقشونم مخصوصا بوش

زحمتشو کشاورز میکشه سودشو دلال میبرهاین پسته های ریز که خیلی ام بوی خوشی دارن واسه کرمانن؟عاشقشونم م ...

فک کنم پسته فندقی میگی

اینجا همه نوع پسته‌ای هست.پسته رفسنجان معروفه کلا

اکبری

کله قوچی

احمدآقایی

فندقی

فک کنم پسته فندقی میگیاینجا همه نوع پسته‌ای هست.پسته رفسنجان معروفه کلااکبریکله قوچیاحمدآقاییفندقی

نمیدونم اسمش چیه تقریبا گرده و خوشمزه

اصن مزه اش هیچی بوووووش

عطرو بوش آدمو بیهوش میکنه

به نیت من یه مشت بخور کیف کن 

نمیدونم اسمش چیه تقریبا گرده و خوشمزهاصن مزه اش هیچی بوووووشعطرو بوش آدمو بیهوش میکنهبه نیت من یه مش ...

نداریم😅

اینجانب دل آزرده و مهجورم 

کسی هم به تاپیکم نیامد تا با نظرش گشایشی در حال و احوالم نماید

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم