2777
2789

واقعا این ایده خیلی خوبی یکی از کاربرا الان تاپیک زد اینکارو کردن تمام تاپیک هاشون پاک شده😅

شماهم لطفا ماله منو گزارش بزنید تاپیک هامو

منم ماله شمارو گزارش میزنم فقط لایک کنید که بفهمم مرسی🙏🏻🎀

متاهل🧸

من میزنم توهم تاپیک یکی مونده به اخرمو بزن. هرکی زد لایکم کنه فکر کنم شناسایی شدم):

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همههه رو گزارش زدم 

پدرم در اومد:)

شما هم مال منو بزنین اگ همه زیادن اونایی که مربوطه به اینکه مخصوصا اونی که گفتم کتک با شلنگ اونو حذف کنین لطفااا و اونی که میخوام برم ی سفر علمی 

سلام

گزارش زدن الکی احتمال تعلیقی ما هست !!!

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام سارا جانمن خیلی وقتا خیلی گزارش میزنم ولی خبری نیست😁

الان عکس می گذارم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام سارا جانمن خیلی وقتا خیلی گزارش میزنم ولی خبری نیست😁

🟡🟡🟡🟡🟡

همههه رو گزارش زدم پدرم در اومد:)شما هم مال منو بزنین اگ همه زیادن اونایی که مربوطه به اینکه مخصوصا ...

برا منم بزن یکی مونده به اخرو 

منم برا شمارو میزنم 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️