2777
2789
عنوان

عمیقا حسرت زندگی دوستمو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست
چرا انقد نیخوای همهچیو سخت کنی

حتی جملتم نمیتونی درست بگس

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابااا خوانوادش پول داشت فرهنگ نداشت

خب دیگه با پول خانوادش و تلاش رسیده نه تلاش تنها

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

😂😂😂😂بخداااا هیچکدوم از خاله هام دیپلم ندارن اما مامانم لج کرد مطب خودشم داره باید بخوای تا بدست ...

الان مامان من مدرسه نمونه میرفته درسشم خوب بوده با کتک کاری و به زور شوهرش میدن  ،الان این باید چجوری لج می‌کرده آخه  چجوری میگی باید بخوای مگه به خواستنه بعضی چیزا  

الان مامان من مدرسه نمونه میرفته درسشم خوب بوده با کتک کاری و به زور شوهرش میدن ،الان این باید چجور ...

مادر من ایران درس نخونده 

فرار کرده رفته 

تنها یکی از داییام خبر داشته پولشم اون داده 

بعد تحصیل اومده روستاشون و بعدش خودشون راش دادن

مادر من ایران درس نخونده فرار کرده رفته تنها یکی از داییام خبر داشته پولشم اون داده بعد تحصیل اومده ...

مامان منم یا باید شرایط رو تغییر میداد یا می‌پذیرفت ، 

متاسفانه نه تغییر داد نه پذیرفت  آدما تو هر شرایطی که باشن بنظرم باید بتونن یکی از این دو کار رو انجام بدن