2777
2789
عنوان

خانم های متاهل لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس حتما ب روش بیار اما سعی کن خودت رو اروم جلوه بدی

درحد بوس و بغل اینا قبلا یه بار ففط باهم دیدیم دیگه نگفت ببینیم ولی اون فیلم عاشقانه بود نه اینکه از ش هو ت و حرفای اینجوری و و.. باشه 

چندبار فیلم خارجی گفت ببینیم همش بزن بزن بکش بکش دانلود میکرد الان تنهایی باید اینارو ببینه؟ 

درحد بوس و بغل اینا قبلا یه بار ففط باهم دیدیم دیگه نگفت ببینیم ولی اون فیلم عاشقانه بود نه اینکه از ...

همینو به خودش بگو و دلیل اینکارش رو بپرس 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان برو کنارش و اروم بیدارش کن بگو بغلم کن میخوام یه سوالی ازت بپرسم و بعدش بپرس حال خودت رو بدتر ن ...

چی بپرسم دقیقا؟ 

وقتی دیم ناراحتم محلش نذارم رفت خوابید غرورمو بشکنم برم پیشش؟ 

اگر فیلم پو*ن هست که خب بله مشکل دارهاما اگر فیلم یا سریالی هست که دارای صحنه های بازه خب مشکلش چیه؟

صحنه باز این فیلم یعنی س کس کامل 

قبلا پو رن دیده بودم الانم حافظه سرچش ذخیره نشده شاید دیده

چی بپرسم دقیقا؟ وقتی دیم ناراحتم محلش نذارم رفت خوابید غرورمو بشکنم برم پیشش؟

عزیزم مردا جنسشون اینطوریه کع متوجه نمیشن اینچیزا رو تموم مردا اینطوری ان یکی دوبار بپرسن ما بگیم چیزی نیست خیللشون راحت میشه مثل ما خانما وسواس نمیگیرن. بپرس عزیزم کنار من همچین فیلم هایی هیچوقت نگاه نمیکردی چی پیش اومده که تو سفر کاری همچین فیلم هایی دیدی ؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دوست ندارم همچین کسی بشه پدر بچه ام، حس اینکه برم بغلش بخوابم ازارم میده

الان حست اینه

ولی کم کم خوب میشی

زیاد تو ذهنت بزرگش نکن

بهشم فکر نکن دیگه

بزار اونقد ببینن تا کور شن!اینکارو میکنن چون از مجردی عادت داشتن ببینن

الانم ترک عادت براشون سخته

منم ۳ ساله ازدواج کردم و فعلا بچه ای ندارم ولی زدم ب در بی خیالی

اخه کنترل کردن این قضیه از توان من خارجه

اون شوهرمه ن بچه م

این کارشم برا من ضرری نداره ک، بزار ببینه تا خسته شه😅😅😅

من موقعی ک فهمیدم همش تو ذهنم رو خودم ایراد میذاشتم ک مگه من چمه؟! از اون موقع با رابطه جنسی توانشو جوری میگیرم ک کمتر ب اینا فکر کنه😅 زمان دیدن اون فیلما وقتی بود ک شوهرم مجبور بود بخاطر کارش ۵ روز بمونه شهر دیگه ای

اینو از تاریخ دیدن فیلما فهمیدم

زیاد بهش فکر نکن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

گوشی شوهر من پر این فیلماس از تلگرام و اینستا بگیر تا گوگل و... ی برنامه ماشین حساب هم داره. اونجا هم قایم کرده

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

احتمالا میگه من اصلا نگاه نکردم😑نمیدونستم اینطوریه

مگه میشه گردن نگیره؟

اخهذمن نگفتم چیزی نیست جوابشو ندادم

همون دیگه .