2777
2789

دولت خانمهاروحمایت میکردخونه پول شغل ماشین همه چی اوکی بود چنددرصداز خانمهاجدامیشدن و 

واقعاچنددرصدشون طلاق حقشون بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه ب شخصه جدا میشدم. اگه بچهام بامن بودن و ازمن نمیگرفتنشون، کاش یه قانونی بود بچه حق مسلم مادر بود،چون ۹ماه تو شکم،بعدشم ۲سال شیر دادن،و بزرگ کردن ب اون زحمت، آخرشم قانون بچه رو حق پدر و پدرشوهر و عمو میدونه.

این نامردیه

کااااش مال مادر بود درصورتی ک مادر نخواست حالا بهر دلیلی،بعد ب پدر میرسید،چون بچه واقعا ب محبت مادر نیاز داره،ب پرورش مادر واقعی خودش نیاز داره

هیچکس طلاق نمیگرفت.

چون تو اون شرایط مردا ماستا رو کیسه میکردن و مثل الان که به قانون و هنجارهای غیرعقلانی تکیه دارن نبودن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هرچی از خودخواهیاش بگم کم گفتم نمیدونم این دیگه چ آدمیه حتی درمقابل بچه خودشم خودخواهه درحدی ک خانوا ...

چیکار میکنه ک میگی خودخواهه؟

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
منم خیانت دیدم.دست بزن، فحاشی، خسیس بود فقط برامن،هرچی بگم کم گفتم

اگرهمچین دولتی داشتیم مرداازترس نپاشیدن زندگیشون انفدرزنارواذیت نمیکردن 

و زناهم خیالشون راحت بودک پشتوانه ای دارن

اگرهمچین دولتی داشتیم مرداازترس نپاشیدن زندگیشون انفدرزنارواذیت نمیکردن و زناهم خیالشون راحت بودک پش ...

اگه زنا پشتوانه مالی خونه و همچی داشتن،دیگه نمی‌رفتند رو زندگی یه زن دیگه آشیونه بسازن...

از خودشون غرور داشتن...

خیلیا بخاطر فقر،بخاطر سرپناه ،میان هوو میشن و یه زن بیگناه ک از همه جا بی‌خبره رو بدبخت میکنن