2777
2789
عنوان

عمیقا حسرت زندگی دوستمو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 68 پست
حسرت نخور غبطه بخورببین عزیزم همه ما تو عالم ذر این زندگی رو انتخاب کردیم پس حتما یه حسنی داره این ز ...

انتخاب نکردیم ماها بااختیار خودمون این دنیارو انتخاب نکردیم.. به اختیار اگه بود نصف آدما ترجیح میدادن دنیا نیان. دنیا خیلی جای قشنگی نیس.. عدالتی هم نیست

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی تاپیک دیگ اتفاقا گفتم 

دختر عمم شوهر داره دوس پسرم داره دوس پسرشم آرایشگاه 3 میلیاردی گرفته براش رهن کامل 

شوهرشم براش میمیره ها 

کاری به کار اشتباهش ندارم اصلاااا 

ولی میگم اینا چجوری همه چیز براشون فراهم شوهرشون میبخشه ووو ماها کافیه یه فحش بهشون بدیم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

هرچی فکر میکنم بجز مادرم هیچ چیز قشنگی تا الان تو زندگیم نبود ،پس چرا واقعا خواستم بیام؟

اینکه توی وضعیت چه عاطفی چه مالی بدی بدنیا اومدی مهم نیست باید خودتو درست کنی اگه مرگت اینطور باشه مقصر خودتی 

اینکه توی وضعیت چه عاطفی چه مالی بدی بدنیا اومدی مهم نیست باید خودتو درست کنی اگه مرگت اینطور باشه م ...

نفست از جای گرم بلند میشه شعارم نده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

حس میکنم اعتقادت قویه میشه واسم دعا کنی دوباره خوشبختیو حس کنم؟

اصلا به دعا کردن برای کسی اعتقاد ندارم چون اگه بیل زن بودم باغ خودمو بیل میزدم هر کسی اگه بخواد زندگیش درست شه خودش باید سخت بکوشه

😂😂😂😂بخداااا هیچکدوم از خاله هام دیپلم ندارن اما مامانم لج کرد مطب خودشم داره باید بخوای تا بدست ...

لابد با پول بابات

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

منطق فکر میکنی برای خدا منطقی هست

اگه منطق داشت این دنیای جهنم پر از تفاوتو به وجود نمیورد

بهترین خوانواده با ادب تحصیل کرده؟ماشین عالی؟خونه عالی؟مسافرت عالی؟همرو دارم اما یکیم توی دلم دارم ک ...

ببین همه توی زندگی یه مشکلی  دارن اما وقتی آدم مشکل مالی و خانواده خوب نداشته باشه قوز بالا قوز میشه خیلی مضخرفه

اصلا به دعا کردن برای کسی اعتقاد ندارم چون اگه بیل زن بودم باغ خودمو بیل میزدم هر کسی اگه بخواد زندگ ...

😂😂😂😂

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: