2777
2789
عنوان

عمیقا حسرت زندگی دوستمو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست
حسرت نخور غبطه بخورببین عزیزم همه ما تو عالم ذر این زندگی رو انتخاب کردیم پس حتما یه حسنی داره این ز ...

من همه اش فکر می کنم اون موقع هم عقل نداشتم چی می شد یه خانواده خوب و مرفه انتخاب می کردم بعد تلاشم می زاشتم برای رسیدن به هدف های بزرگ نه اینکه تلاش کنم تا روز به روز بتونم دوام بیارم و از بدبختی فرونپاشم! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمتر فیلم ببین 🤔

دیگه تاپیک بزنی ملت همین چیزا رو میگن خواهر من 

انتظار داری بگن بله خیلی بدبختی و تا اخر همینه بپذیر؟خوب دلداری میدن دیگه چکار کنن

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

حداقل یه آپشناییم داره این آپشنارو نداشتی از اینم بدبخت تر بودی

اگه اون اپشنارو نداشتم الان پیشش بودم 

باید شوهرت هم طبقه ات باشه پسر گچ کار رو خونمون راه نمیدیم سخنی از مادرم 

منم یه روزی حسرت زندگی دوستم رو داشتم، الن داره طلاق میگیره. آواز دهل شنیدن از دور خوشه

قرار نیست همه طلاق بگیرن 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اگه اون اپشنارو نداشتم الان پیشش بودم باید شوهرت هم طبقه ات باشه پسر گچ کار رو خونمون راه نمیدیم سخن ...

درست میگه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

دیگه تاپیک بزنی ملت همین چیزا رو میگن خواهر من انتظار داری بگن بله خیلی بدبختی و تا اخر همینه بپذیر؟ ...

دیگه حرفای دور از منظقم نگن

اگه بانکم باز میبود 4 ساعت طول میکشید تا برسه ولی بازم فکر کن به خدا فکر کن

ان شاءالله همه شاد و خوشبخت باشن ،زندگی بکام همه مردم دنیا باشه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: