2777
2789
عنوان

عمیقا حسرت زندگی دوستمو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست
ببین فقط بگو ان‌شاءالله عاقبت به خیر بشم این مهمه

چرا من برای اون دعا کنم؟ 

خیلی کم حسرت میخورم خوشبخترم بشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ندارهمن با تو که خودمو مقایسه نکردم اینطوریم نیست هر پولدار و مرفی بدبخت باشه یکیم مثل توعه و هی ...

اره اینطور فکر میکنی 

چون از زندگی خسته شدی اونم داره ولی تو نمیبینی

از کجا میدونی زندگیت همش بدبختیه شاید یکی همین الان 100 میلیارد زد به کارتت ت از 10 ثانیه بعدت خبر ن ...

کمتر فیلم ببین 🤔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

از کجا میدونی زندگیت همش بدبختیه شاید یکی همین الان 100 میلیارد زد به کارتت ت از 10 ثانیه بعدت خبر ن ...

نمیشه الان بانک تعطیله ،سقف کارت به کارتم ۱۰ تومنه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اره اینطور فکر میکنی چون از زندگی خسته شدی اونم داره ولی تو نمیبینی

حداقل یه آپشناییم داره این آپشنارو نداشتی از اینم بدبخت تر بودی

نمیشه الان بانک تعطیله ،سقف کارت به کارتم ۱۰ تومنه

😂😂😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️