2777
2789
عنوان

جراحی کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 53 پست
اره راحت شدم من طاقت دردم خیلی زیاده یعنی تحت هیچ شرایطی مسکن نمی‌خورم ولی سر سنگ صفرا کم آورده بودم ...

عمل راحته؟ منم دقیقا همینم تا دردم آروم بشه خیس عرق میشدم دست و پام یخ میبست..و چن ساعت فقط تند راه میرم تا آروم شم و گریه و خودزنی میکنم..و گاهی با حال زار میرم بیمارستان و مسکن میزنن..دو هفتس درد ندارم باید باز برم سونو ..سه ماه پیش که رفتم صفرا پره سنگای ۵ میلی بود

??????Ya umutlar biterse

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل راحته؟ منم دقیقا همینم تا دردم آروم بشه خیس عرق میشدم دست و پام یخ میبست..و چن ساعت فقط تند راه ...

برای من زده بود سنگای متعدد سایزشو یادم نیست 

از سزارین سخت تر بود برام 

بستگی به تحمل خودت داره ولی سختیش دوهفتس 

برای من زده بود سنگای متعدد سایزشو یادم نیست از سزارین سخت تر بود برام بستگی به تحمل خودت داره ولی س ...

برا منم زده متعدد حدود ۵ میل..عمل باز کردی یا لاپاراسکوپی؟بعد عمل خودت نمیتونم کارتو بکنی؟ دسشویی رفتن و اینا؟

??????Ya umutlar biterse

برا منم زده متعدد حدود ۵ میل..عمل باز کردی یا لاپاراسکوپی؟بعد عمل خودت نمیتونم کارتو بکنی؟ دسشویی رف ...

لاپاراسکوپی

چرا خودم کارامو کردم دیگ ولی سخت بود من افت ناگهانی فشار خون دارم تو خونه پیش اومده ازهوش برم بعدعملم ۱۶ساعت ناشتا بودم بیهوشم شده بودم رفتم دستشویی غش کردم پرستارپیشم بود آوردن سرم زدن خوب شدم من بدنم ضعیف بود ده ماه بود سزارین شده بودم

لاپاراسکوپیچرا خودم کارامو کردم دیگ ولی سخت بود من افت ناگهانی فشار خون دارم تو خونه پیش اومده ازهوش ...

خدا سلامتی بده..ببخش انقد میپرسم..هزینه عملتون چقد شد؟ و اینکه بعد عمل خیلی درد داره؟ ینی مثل دردایی که با سنگ میکشیدی درد داری باز؟

??????Ya umutlar biterse

خدا سلامتی بده..ببخش انقد میپرسم..هزینه عملتون چقد شد؟ و اینکه بعد عمل خیلی درد داره؟ ینی مثل دردایی ...

پارسال عمل کردم پیامبران بیمه ام نبودیم۴۱تومن

اصلا دراون حد نیست در صفرا به پاشم نمیرسه 

من برای دردصفرامدام شیاف میزاشتم ولی بعد عمل فقط دوتاشیاف گذاشتم میتونی تحمل کنی