ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن
چین خودش ویروس ساخت چند میلیارد واکسن هم فروختاخ اخ....🤬
آره لعنت بهشون
حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من دوره کرونا مریض بودم دکتر رفتم دوهفته خوب بودم بعد برگشت دیگه بو حس نمی کردم و اسهال بودم پیش خان ...
منم از تنگی نفس داشتم میمردم با اینکه اصلا هیییییچ جایی نرفتیمممم همیشه هم رعایت کردم
لعنت بر باعث و بانیش
ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن
ربطی به چین و بهداشت نداره العان که کشور خودمون همه مریضن پیج همدان دیدم زده بود ۱۰ نفر به خاطر انفل ...
همون آنفولانزای اچ وان ان وانه که قبل کرونا بود
من هم اونو گرفتم هم کرونای دلتا. این ویروس جدیدم گرفتم
قرنطینه فایده نداره معلوم نیست کی پشت پرده هست
بهتر که کم بشه خیلی شرایط اقتصاد و کار خوبه جمعیت هم زیاد بشه که چی
نسل ایرانی منقرض میشه به جاش خوش به حال مهاجرا افغان هاست
اون رعایتی که شما میگی رو خیلیا ندارن خیلی راحت با بیشعوری میرن مدرسه دانشگاه مهمونی همرو مریض میکنن ...
قرنطینه فایده نداره عزیزم ما خودمون سه سال توی خونه بودیم فقط کار و خرید ضروری میرفتیم بیرون با کسیم رفت و امد نداشتیم از اخر موج دلتارو همه گرفتن
باید منشا این ویروسا پیدا بشه نه اینکه ترس وحشت به مردم تزریق کنند عمرمون از سر راه نیاوردیم
ما هم او کرونا کسیم از دست دادیم ولی شیشه عمر هرکس یه ظرفیتی داره اونا هم سرنوشتشان و شیشه عمرشون تا ...
شیشه عمر فرق میکنه با کشته سازی عمدی
همون آنفولانزای اچ وان ان وانه که قبل کرونا بودمن هم اونو گرفتم هم کرونای دلتا. این ویروس جدیدم گرفت ...
نظم نوین جهانی ،حاکم پنهان جهان ، ویروس نیست در مورد کمتریل پاشی تحقیق کن ،زمان کرونا هم سم پخش می کردن مردم همه مریض می شدن با زدن واکسن ها و تجارت و سود زیاد و ضعیف کردن مردم جهان ، سم پاشی نکردن همه فکر کردن واکسن خوب بوده ،حالا هن همینه جامعه جهانی قصد قرنطینه دوباره مردم رو داره ،با این مریضی ها حاکمان قوی تر ومردم ضعیف تر می شن هم از نظر جسمی هم مالی