2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرکه ای-نمکی-لیمویی

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
منم😍من باردار بودم کلی میخوردم 😂

جدی 

بچه تند نشه صلوات😂😂😂🤭فکر کنم منم مثل تو ویارم همین باشه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
ن بابا یکیشون 6سالشه دخترم یک سالش. خیلی ام خوبو باحالن 😂خونه رو میزارن رو سرشون

الهی دلم خواست 

خدا حفظشون کنه گوگولیارو😂🤭🥺

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋