2777
2789

سه هفتس عمل کردم خب قوس ندارم و بدون قوس اصلا نمیتونم بینیمو تصور کنم به فکر ترمیم هستم اما گویا فعلا نمیتونم تا مدتی ترمیم کنم نظرتون چیه به نظرتون میتونم با آنزیم به بینی قوس داد؟ و اینکه اثرش بعد مدتی از بین میره؟ خواهشا بگید ببینم من چه غلطی کنم 

شنیدم میگن انزیم بزنی بعدش نمیتونی عمل کنی

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اینکارو نکنیییی 

چخبره بابا تازه عمل کردی هنوز یه ماهم نشده خیلی طبیعیه که قوس نداشته باشه تازه سه هفتس پر از ورمه و شکل خودشو تا یه سال پیدا نمیکنه 

بعدم قوس زیاد اصلا قشنگ و جالب نیست 

قوس خیلی بده

آخه بعضی قوس ها واقعا زشته قبول دارم ولی قوس خیلی ملایم قشنگه من حتی قوس ملایم هم ندارم مثل یک خط راست شده خدایی خیلی زشت شده اصلا همش گریه میکنم میگم کاش بشه یکم قوس داد از طرفی باید دوباره هزینه یک بینی کامل رو پرداخت کنم زورم میاد آخه بینی اولم در اون حد بد نبود که بخواد دوبار عمل کنم کوچیک بود 

عزیزم تازه سه هفته عمل کردی یکم صبرکن قوسش ام مشخص میشه

انزیم به هیچ وجه نرو سمتش چون غضروف هایه بینی تو تخریب میکنه و حتی یک درصد هم بخوای ترمیم کنی دیگه نمیشه

و اینکه قوسش ام به مرور زمان مشخص میشه صبرداشته باش

عزیزم منم 3ساله بینیمو عمل کردم وهمش ناراضی بودمو ایراد میگرفتم , ولی همش دکترم میگفت تا 6ماه اصلا هیچی نگو , راستم میگفت الان عالییی شده وهرکی میبینه میگه, بنظرم عجله نکن 3هفته خییلی زوده

روزای خوب منم میاد

تو تاپیک قبلیت گفتم قوس بعد اینکه ورم بخوابه 

دیگ خودت دوست داری قبول نکنی!! چی بگم والا

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
اصلا اینکارو نکنیییی چخبره بابا تازه عمل کردی هنوز یه ماهم نشده خیلی طبیعیه که قوس نداشته باشه تازه ...

قوس ملایم که خوبه 

از طرفی بخوام دوباره عمل کنم هزینه کامل میگیرن بعد من بینی اولمم کوچیک بود که بخوام دو بار عمل کنم از این زورم میاد 

تو تاپیک قبلیت گفتم قوس بعد اینکه ورم بخوابه دیگ خودت دوست داری قبول نکنی!! چی بگم والا

آره عزیزم گفتی دستت درد نکنه ولی مثل یک خط راسته راسته انقد حالم گرفته. یعنی خدا کنه قوس دار شه اگه نشه ابرو دکتر رو میبرم خیلی هم اسم در کرده