2777
2789
عنوان

تزریق آنزیم بعد عمل بینی چطوریه قوس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 32 پست
آره عزیزم گفتی دستت درد نکنه ولی مثل یک خط راسته راسته انقد حالم گرفته. یعنی خدا کنه قوس دار شه اگه ...

من الان مامانم دو هفته هست شد ک عمل کرده 

هنوز هیچی مشخص نیست چجوری تو سه هفته انتظار قوس داری 

حداقل باید ۶ ماه بگذرا

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قوس ملایم که خوبه از طرفی بخوام دوباره عمل کنم هزینه کامل میگیرن بعد من بینی اولمم کوچیک بود که بخوا ...

تازه عمل کردی صبر کن ببین چی میشه اصلا 

پیش کدوم دکتر عمل کردی؟

شرفیان. مال هر کیو که پیشش عمل کرده میبینم قوس دار شده جز من بیچاره

عزیزم خیلی زوده الان بخوای نتیجه اصلی رو ببینی واقعا طبیعیه الان قوس نداشته باشی اصلا بعد از چند وقت یه بینی دیگه میبینی صبر داشته باش باید صبر داشته باشی 

عزیزم خیلی زوده الان بخوای نتیجه اصلی رو ببینی واقعا طبیعیه الان قوس نداشته باشی اصلا بعد از چند وقت ...

من صبر ندارم. آخه میدونی. بینیمم خیلی سر بالا نشده یکم سرش پایینه انگار تو تاپیک‌ قبل هست 

به سرم زده دوباره عمل کنم فعلا که نمیشه ولی باید همون قدر هزینه پرداخت کنم من وسواس فکری شدیدی دارم متأسفانه 

مبارکش باشه عزیزم کجا عمل کرده آره خیلی ورم داره خودتون هم عمل کردی

ن من عمل نکردم 

رشت پیش فروغ ابراهیمی نژاد

دماغ مامان من داااااااغون بوده😄

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

کلا دیگ راجب دماغت تاپیک نزن و فکر نکن بهش 

اگ بعد سه ماه تا شیش ماه نیومدی نگفتی م وای دماغم جقد خوشگل شده ا‌نوقت هرچی میخوای بهم بگو 

یکم صبور باش دختر 

عمل های زیبایی نیاز به صبر دارن

مطمنم زیبا هستی زیبا تر میشی

بهت قول میدم 

سعی کن تو تو این تایم اینه هم زیاد نگاه کنی