2777
2789
عنوان

چرا بعضی چشم‌رنگیا فکرمیکنن از بقیه خوشگلترن

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 56 پست
گربه هم چشاش سبزه به رنگی بودن نیست باید قشنگ باشه

گلم حالا همه که مث هم نیستن 😕😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم قصد توهین ندارممن خودم واقعا عاشق چشمای قهوه ای و سیاه و درشتماما 80 درصد چشم سبزا فکر میکنن حور ...

وای گل گفتیی. ولی من پسندم چشم مشکیه

حالا نه بخاطر اینکع خودم چشام مشکیه کلن میگم

هرکسی لیاقت توجه نداره !
😍😂

😅😅😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

درسته تو ایران کمیابه ولی باید بقیه صورت هم بهش بیاد باید علاوه بر رنگ چشم فرم چشم و بقیه جاهات هم ا ...

بابا کجا کمیابه سمت ما لرا و بختیاری ها خیلیه

تازه سمت ما سبز نی سبز ابیه

بچه ها حالا اینقدرام نمیخواد پشت سر چش رنگیا بد بگید مخصوصا سبزا😑😑🥲🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
بابا کجا کمیابه سمت ما لرا و بختیاری ها خیلیهتازه سمت ما سبز نی سبز ابیه

راست میگیا

منم دوستم لره دقیقا همینو میگفت 

😊😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بچه ها حالا اینقدرام نمیخواد پشت سر چش رنگیا بد بگید مخصوصا سبزا😑😑🥲🥲🥲

بچه ها یافتم 

ایشون چشاش سبزه 

😁😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
😁😁😁من چشمام انقدر قهوه ایه تیره ست به مشکی میزنه

پس سلامم حوری 😍😍😍😅😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها یافتم ایشون چشاش سبزه 😁😁

هوم 😂😂😂

ولی به خدا من اصلا اینجور نیستم 

ولی خدایی توهین نکنید 😕😕