2777
2789
عنوان

چرا بعضی چشم‌رنگیا فکرمیکنن از بقیه خوشگلترن

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم قصد توهین ندارم

من خودم واقعا عاشق چشمای قهوه ای و سیاه و درشتم

اما 80 درصد چشم سبزا فکر میکنن حوری بهشتین، وقتی ام جلوشون میگی ب چشم سبز علاقه نداری برمیگردن میگن تو حسودی چون خودت چشم سبز نداری 

چشماشونم همیشه تا فرق سرشون بازه(عده ای) 

درسته تو ایران کمیابه 

ولی باید بقیه صورت هم بهش بیاد 

باید علاوه بر رنگ چشم فرم چشم و بقیه جاهات هم اوکی باشه که بگن خوشکل

البته که خدا زشت نمی آفرینه🥰

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

فقط رنگ چشم مهم نیست

ولی چشم رنگیا،پوست خیلی خوبی دارن

بیشتر زیبایی هم مربوط به پوسته

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
درسته تو ایران کمیابه ولی باید بقیه صورت هم بهش بیاد باید علاوه بر رنگ چشم فرم چشم و بقیه جاهات هم ا ...

به نظر من زشت بودن  نسبی هست و سلیقه ای 

بعضیا از نظر ما زشتن ولی    می‌بینیم که ازدواج کردن و خاطرخواه داشتن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یه بار یه کاربری میگفت چشم رنگیا لامبورگینی هسن غیر رنگیا پراید😂 به خدااا گفتااا هی خواستم بگم نیسانم آبیه گفتم ولش کن در حد و شانم نیس رو پیامش ریپ بزنم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

لنز رو نمیشه همیشه گذاشت...نهایت عروسی به عروسی

در کل قدرت تخریبش بالاست😂 ببین هر رنگی بخوای میتونی بزاری دیگه پز دادن نداره...تازه جذاب تره چشمات دو رنگی باشه سبز مشکی ابی خاکستری

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...