2777
2789
عنوان

ژل گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست
عزیزم من زدم طبیعی خداروشکر راضیم

عزیزم موندگاریش چقدره؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کات گونه و سیب گونه گردش میکنه؟ چون گرد میخام و اینکه چند سیسی بزنم 2 خوبه؟؟؟

سیب گونه گرد میشه ،کات اون گردی رو خوش فرمتر میکنه

خیلی صورتت لاغره؟

بنظرم هرطرف یک و نیم بزنی بهتره باز بستگی به حجمی که میخوای داره

ب من گفت 3سیسی اما 3خیلیه 2 میزنم

دو بزن بعد همون لحظه معلوم میشه ک باز لازم داره یا ن اگ دیدی بازم جا داره ی سی سی دیگ ام بزن 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
بستگی ب برند داره من پولم کم بود ارزون زدم

الان مال شما تا چند وقت میمونه؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
تو قم دکترای خوبی نداره بودجمم زیاد نبود🥲🥲

به نظرم ارزش داره برای اینکار بیایی یه ساعته تهران وبرگردی 

پیج دکتر مجیدی رو سرچ کن فوق العادست تو تهران یا دکتر شیرین بهجتی 

اطمینان نکن به اونا مگه چند بار میخوایی بزنی

👻

صمنا ژل هرچی بهتر و سالمتر باشه موندگاری کمتری داره چون هیالورونیک اسید داره نهایت ۶ ماه باید باشه

قدیم ژلا سیلیکونی و پاژ بود میزدن با نکروز و عمل الان تخلیه میکنن پیج یه دکتر جزاح رو دیدم وحشت کردم از کاریرکه این خانما با خودشون کردن و چه عوارض و ظاهر وحشتناکی پیدا کردن 

👻
ماله من ۵ ، ۶ ماه دقیق نمیدونم

مرسی گلی