2777
2789

دندونامو کامپوزیت مردم هین چی پشیمونم حتی ب خپدکشی فک مردم میخوان برو ریموو کنم اونم تراش داده بعدش ببینم میشه نث اولش پر کنم دندونامو لعنت بمن ک دندون سالموو کامپپزیت مردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندونامو کامپوزیت مردم هین چی پشیمونم حتی ب خپدکشی فک مردم میخوان برو ریموو کنم اونم تراش داده بعدش ...

والا دقیق نفهمیدم چی شد 

ولی ان شاءالله که حالت خوب بشه

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

دندونامو کامپوزیت مردم هین چی پشیمونم حتی ب خپدکشی فک مردم میخوان برو ریموو کنم اونم تراش داده بعدش ...

نه باباااااااا این چه حرفیه دیونه اگه دوستش داری که بزارشون حرف کسی هم برات مهم نباشه. نهایتا ریمو کن برو پیج ی دکتر خفنی برات نچرال اینه ای بزن رنگ طبیعی

نه باباااااااا این چه حرفیه دیونه اگه دوستش داری که بزارشون حرف کسی هم برات مهم نباشه. نهایتا ریمو ک ...

خوبن ولی چون من چهارتا دندون جلوم شیب رو ب جلو داشت الان لب پایینمو اذیت میکنن کلا نباید کامپوزیت میکردم دکتر برا پول نگفت نمیشه اینجوری میشه ب غلط کردن افتادم حاضرم هر مار کنم فقط دندونای اولم بر گرده اجی برام دعا کن حتما 

می خواد بخاری خونه رو بده به یکی که اصلا نمیگه کیه

ن بابا بخواد خیانت کنه سوسکی خیانت میکنه بخاری جدیدی میگیره براشششش ولی اگه حدس میزنی برو سراغ گوگشیش و نگاه ب رفتارش کن ک جدیدا دارهههه

خوبن ولی چون من چهارتا دندون جلوم شیب رو ب جلو داشت الان لب پایینمو اذیت میکنن کلا نباید کامپوزیت می ...

حالا که دندونات بر نمیگردن اگه خیلی اذیتی برو دکتر خوبی ببین چی میگه شاید تراشیدن خوب شدن😍